Τζέικ και Μίλι στα Bafta
Splash/ Ideal Images
04|04|2022 13:11
SHARE
JAKE BONJOVI

Ο γοητευτικός γιος του Τζον Μπον Τζόβι είναι ζευγάρι με τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν


Ο γιος του Τζον Μπον Τζόβι είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Ο νεαρός Τζέικ, γιος του Τζον Μπον Τζόβι και της Ντοροθέα Χάρλεϊ, έχει τέσσερα αδέρφια και είναι το τρίτο ηλικιακά παιδί της οικογένειας.

Τζον Μπον Τζόβι και Ντοροθέα Χάρλεϊ γνωρίστηκαν στο σχολείο το 1980. Ήταν φίλοι στην αρχή και από τα 20 τους έγιναν ζευγάρι. Εκείνη ήταν πρωταθλήτρια καράτε στα νιάτα της και αργότερα έγινε δασκάλα.

Παντρεύτηκαν το 1989, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας του θρυλικού καλλιτέχνη και συγκεκριμένα της περιοδείας The New Jersey Syndicate Tour.

Ο γιος τους ο Τζέικ, είναι μόλις 20 ετών και μάλιστα η ομοιότητα με τον πατέρα του είναι εμφανής, κάτι που κάνει τους φανς να «τρομάζουν» αφού είναι σαν να ρίχνουν κλεφτές ματιές στο παρελθόν, τότε που ο μπαμπάς του ήταν νέος.

Ο νεαρός Τζέικ αποφοίτησε από το Pennington High School το 2020 και πλέον σπουδάζει στο Syracuse University της Νέας Υόρκης.

Είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στα social media, με σχεδόν 400χιλιάδες followers, ωστόσο η δημοτικότητά του ανέβηκε ακαριαία όταν πια έγινε ευρέως γνωστό πως είναι σε σχέση με τη διάσημη ηθοποιό Μίλι Μπόμπι Μπράουν, γνωστή από τον ρόλο της «Eleven» στη σειρά του Netflix, «Stranger Things».

Στα social media, τόσο του Τζέικ, όσο και της Μίλι, δημοσιεύονται διαρκώς φωτογραφίες τους και οι διαδικτυακοί τους φίλοι φαίνεται να εγκρίνουν αυτή τη σχέση. Αν και οι υποχρεώσεις τους δεν τους επιτρέπει να περνούν πολύ χρόνο μαζί, φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένοι, άλλωστε οι κοινές τους εμφανίσεις το αποδεικνύουν.

Πρόσφατα, εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί των βραβείων BAFTA με τη 18χρονη σύντροφο του Τζέικ, Μίλι να τον αγκαλιάζει γλυκά για χάρη των κλικ των φωτογράφων.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, οι δυο τους γνωρίστηκαν από κοινούς γνωστούς και είναι μαζί από τον Ιούνιο του 2021. Μάλιστα, η πρώτη κοινή φωτογραφία που δημοσίευσαν στα social media είχε τη λεζάντα «BFFE <3».

Instagram/@jakebongiovi

Τι κι αν ήθελαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, οι φανς υποψιάστηκαν από την πρώτη τους φωτογραφία ότι κάτι παραπάνω τρέχει μεταξύ τους και δικαιώθηκαν.

SHARE