Η Χριστίνα Αλεξανιάν με κόκκινο φόρεμα
Throwback /Φωτογραφία: NDP Photo Agency
11|04|2020 12:15
SHARE
THROWBACK

«When I was young» -Η Χριστίνα Αλεξανιάν ως φρέσκο 14χρονο κορίτσι στο Instagram


Ένα από τα δημοφιλέστερα «χόμπι» όλων μας στην καραντίνα είναι η περιήγηση στο φωτογραφικό μας αρχείο του παρελθόντος.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της και όπως φαίνεται, ανατρέχει και εκείνη σε στιγμιότυπα του παρελθόντος.

H ηθοποιός ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια στα 14 της χρόνια. Φρέσκια, γλυκιά και φωτογενής.

«Μέχρι να κάνω ρίζα, θα παίζω με φωτογραφίες από το σεντούκι. Εδώ στα 14», έγραψε χιουμοριστικά η Χριστίνα Αλεξανιάν, ενώ όπως αφήνουν να εννοηθεί τα hashtags με τα οποία τη συνόδευσε, τη φωτογραφία είχε τραβήξει ο πατέρας της.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη throwback φωτογραφία που αναρτά η ηθοποιός τις τελευταίες μέρες -πρόσφατα πόσταρε ένα παιδικό στιγμιότυπο από διακοπές με τον αδερφό της.

«Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που μεγαλώνουμε. Βλέπουμε γύρω μας να φεύγουν άνθρωποι, χωρίς σειρά. Ξέρω ότι θα έπρεπε να ασχολούμαι λίγο περισσότερο με τον εαυτό μου. Αλλά μου έχει φερθεί καλά ο χρόνος, δεν με έχει αλλοιώσει. Καλά είμαι καλά. Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά δεν θέλω να αλλοιωθεί το πρόσωπό μου. Ο ηθοποιός πρέπει να μπορεί να τσαλακώνεται», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στη Bovary.

SHARE