Η Άσλεϊ Γκράχαμ φωτογραφίζεται έγκυος γυμνή
Φωτογραφία: AP Images
ΆΣΛΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ

Η Άσλεϊ Γκράχαμ φωτογραφίζεται γυμνή με τα δίδυμα αγόρια της ζωγραφισμένα στην κοιλιά της


Δεν υπάρχει πιο όμορφη περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας από την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Με τις εύκολες και δύσκολες στιγμές, τα πρωτόγνωρα συναισθήματα και την αγωνία του τοκετού, την τεράστια αυτή αλλαγή που έρχεται στο σώμα μιας γυναίκας, αλλά και την απέραντη αγάπη.

Μια μανούλα που έχει μοιραστεί όσο λίγες την περίοδο της εγκυμοσύνης της είναι το plus size super model, Άσλεϊ Γκράχαμ, η οποία επικοινωνεί με τους 15,6 εκατομμύρια followers της στο instagram κάθε στιγμή της μέρας της, ενώ βρίσκεται στην δεύτερη εγκυμοσύνης της.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ είναι σήμερα μαμά ενός μικρού αγοριού, του Ισαάκ που είναι σχεδόν 23 μηνών, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της Justin Ervin.

Η ίδια υπήρξε ανέκαθεν η απόλυτη ενσάρκωση του body positivity, αγκαλιάζοντας τις καμπύλες της και δείχνοντας σε όλους πως πρέπει να αγαπάμε ακόμη και τα ψεγάδια του σώματος μας.

Αυτή την φορά δημοσίευσε φωτογραφίες από μία υπέροχη και βαθιά συγκινητική φωτογράφιση της, όπου ποζάρει γυμνή, καλυμμένη μόνο με ένα μαύρο τούλι, και αγκαλιάζοντας τρυφερά τα δίδυμα αγόρια της, που επρόκειτο να έρθουν στον κόσμο σε λιγότερο από έναν μήνα.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες υπάρχει και μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, όπου η Άσλεϊ Γκράχαμ, ποζάρει εντελώς γυμνή, με τα χέρια να καλύπτουν το στήθος της, και ένα υπέροχο artwork με τα δύο παιδιά της ζωγραφισμένα, όπως ακριβώς βρίσκονται μέσα στην κοιλιά της μαμάς τους.

Η φωτογράφιση έγινε από το γνωστό φωτογραφικό δίδυμο μόδας, Luigi και Lango, τους οποίους και ευχαρίστησε στην λεζάντα της σχετικής ανάρτησης.

SHARE