Φωτογραφία: Instagram/myrtoalikaki_official
Φωτογραφία: Instagram/myrtoalikaki_official
11|09|2023 09:26
SHARE
ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ

Η Μυρτώ Αλικάκη με ολόσωμο μαγιό στη θάλασσα, βγάζει τις τελευταίες καλοκαιρινές φωτογραφίες


Η Μυρτώ Αλικάκη έκανε μια δημοσίευση στο Instagram που προμηνύει τη χειμερινή σεζόν, αλλά με άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Η ηθοποιός, Μυρτώ Αλικάκη, φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και φωτογραφήθηκε στη θάλασσα, εντυπωσιακή, με στιλ, άνεση και μπόλικη φινέτσα, άλλωστε, αναφερόμαστε σε μια γυναίκα δυναμική με έντονο ταμπεραμέντο και μοναδικό στιλ.

Από τα '90s μέχρι σήμερα, η τηλεοπτική «Αναστασία» έχει εξελιχθεί σε μια γοητευτική και δυναμική γυναίκα, με το δικό της μοναδικό στιλ.

Η Μυρτώ Αλικάκη με ολόσωμο μαγιό, βγάζει τις τελευταίες καλοκαιρινές φωτογραφίες στη θάλασσα

Η Μυρτώ Αλικάκη έχει σημειώσει στη συνέντευξή της στη Bovary: «Δεν πιστεύω ότι η ασφάλεια ή η αυτοπεποίθηση που νοιώθει κανείς με τον εαυτό του, έχει να κάνει με την ομορφιά ή την εμφάνιση. Γνωρίζω κούκλους και κούκλες που η ανασφάλειά τους σπάει κόκκαλα και τους αυτοκαταστρέφει. Μην πω ότι η τρομερή ομορφιά μπορεί να είναι και πρόβλημα. Νοιώθω μια κανονική γυναίκα. Δεν με βλέπεις και πέφτεις ξερός.... Είμαι άνθρωπος του μέτρου».

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε τώρα στο Instagram η ηθοποιός είναι από τη θάλασσα και όπως η ίδια έγραψε είναι οι «τελευταίες μέρες του καλοκαιριού».

Ανέμελη, με τα μαλλιά της να έχουν ανακατευτεί από τον αέρα, η Μυρτώ Αλικάκη φορά το ολόσωμο μαγιό της και κάθεται στην αμμουδιά. Όσο για το ολόσωμο μαγιό της, είναι μπλε με κόκκινα και λευκά λουλούδια.

SHARE