Σίλια Κριθαριώτη
Σίλια Κριθαριώτη
30|07|2022 10:49
SHARE
COUTURE MOMENT

Η Σίλια Κριθαριώτη ποζάρει με show stopper φούξια φόρεμα στη Νέα Υόρκη


Η Σίλια Κριθαριώτη εντυπωσιάζει τον κόσμο της μόδας με τις δημιουργίες της, έχοντας αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες γυναίκες του χώρου.

Σε αντίθεση με άλλους σχεδιαστές, που επιλέγουν να φορούν αποκλειστικά μια συγκεκριμένη στολή (για παράδειγμα, total black looks), η Σίλια Κριθαριώτη εμφανιζεται συχνά φορώντας η ίδια τις δημιουργίες της και φυσικά κλέβει την παράσταση.

Άλλωστε, τα λαμπερά φορέματά της διαθέτουν μεγάλη ποικιλία στο ύφος και το στιλ, επιτρέποντάς της να διαλέγει κάθε φορά το κατάλληλο για την κάθε περίσταση.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Σίλια Κριθαριώτη ποζάρει φορώντας μια εντυπωσιακή μάξι τουαλέτα σε hot pink απόχρωση που της πάει τέλεια.

Με bustier top και full skirt, το φόρεμα είναι φτιαγμένο για red carpet looks ενώ το χρώμα φωτίζει το πρόσωπο και κολακεύει την επιδερμίδα.

Η Σίλια Κριθαριώτη, με τα μαλλιά της να πέφτουν πλούσια στους ώμους της, ποζάρει σε φωτογράφιση με το φόρεμα, σε ένα μπαλκόνι με φόντο την υπέροχη Νέα Υόρκη!

Σκηνή βγαλμένη από ταινία!

Δείτε τη Σίλια Κριθαριώτη με φούξια τουαλέτα.

SHARE