Κάτια Ζυγούλη Απόλλωνας γιος
Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς/Φωτογραφία: Katia Zygouli/instagram
01|11|2021 11:44
SHARE
ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ

Κάτια Ζυγούλη-Σάκης Ρουβάς: Ο μικρός γιος τους, Απόλλωνας, αποφάσισε να ντυθεί όπως ο διάσημος μπαμπάς του


Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν μια αξιολάτρευτη οικογένεια.

Το ζευγάρι έχει κρατήσει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ καθόλη την διάρκεια της σχέσης και του μετέπειτα γάμου τους. Έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά και τα τελευταία χρόνια έχουν μάλιστα επιλέξει να μένουν εκτός Αθήνας στην περιοχή του Νέου Βουτζά, όπου διατηρούν το δικό τους κτήμα, το δικό τους μποστάνι, ακόμη και τα δικά τους ζώα. Ο Σάκης Ρουβάς έχει κατά καιρούς δηλώσει, πως προτιμά τα παιδιά του να μεγαλώνουν δίπλα στη φύση, μακριά από το στρες και το καυσαέριο.

Τον τελευταίο καιρό η Κάτια Ζυγούλη μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινή της ρουτίνα με τα παιδιά και το Σάκη, μέσω του προσωπικού της instagram account, μετά και την ενασχόληση της και με το You Tube, όπου έχει το δικό της φανατικό κοινό. Εχθές, μάλιστα, είδαμε και ένα αξιολάτρευτο βίντεο με τον μικρότερο τους γιο Απόλλωνα.

Ο 5χρονος, λοιπόν, Απόλλωνας αποφάσισε να υποδυθεί, ποιον άλλο; Τον Σάκη Ρουβά! Φόρεσε μεγάλα γυαλιά σε στυλ καθρέφτη και ένα μαύρο σκουφάκι, χαρακτηριστικό look του Σάκη πίσω στα 00s, και ανακοίνωσε ενώπιον των γονιών του πως είναι ο Σάκης Ρουβάς. Εκεί ακριβώς, ακούμε και τον αγαπημένο τραγουδιστή να του απαντά απορημένος, «Τότε εγώ ποιος είμαι;», αστειευόμενος, με τον ετοιμόλογο μικρούλη να του λέει πως είναι ο Απόλλωνας!

Το βίντεο ξετρέλανε τους fans, που έστειλαν εκατοντάδες μηνύματα και σχόλια.

SHARE