Φωτογραφία: Instagram/@hmhome
Φωτογραφία: Instagram/@hmhome
DECO

10 κομμάτια από τις εκπτώσεις του H&M Home που θα ανανεώσουν το σπίτι σου


Οι εκπτώσεις είναι πάντα μια εξαιρετική αφορμή για μια βόλτα στα H&M Home όπου υπάρχουν πολλά διακοσμητικά που μπορούν να φέρουν στο σπίτι μας μια πιο «ζεστή» ατμόσφαιρα.

H περίοδος των εκπτώσεων πάντα είναι ιδανική για να βγει κανείς στα καταστήματα και να ανανεώσει, γκαρνταρόμπα και διακόσμηση σπιτιού άλλωστε, οι επιλογές είναι πολλές.

Ένα από τα καταστήματα με τα πιο όμορφα, μοντέρνα και ντιζαϊνάτα items είναι αναμφίβολα τα H&M Home καθώς μπορείς, είτε να επισκεφθείς τα καταστήματα, είτε να περιηγηθείς στο επίσημο site τους και να ανακαλύψεις τις μοναδικές προφορές τους.

Προσθέτοντας νέα και μοντέρνα διακοσμητικά, όπως για παράδειγμα ένα μεγάλο κεραμικό βάζο, ένα παιχνιδιάρικο καλάθι με καπάκι ή μια κουβέρτα σε γήινη απόχρωση και συνθετική γούνα, η διάθεση και η ψυχολογία μας μπορεί να αλλάξει με μαγικό τρόπο ενώ όλοι θα ρωτούν από πού είναι τα μοντέρνα και λαμπερά items που κοσμούν την τραπεζαρία και το σαλόνι.

Με μια έρευνα στο site του H&M Home ανακαλύψαμε προϊόντα, ιδανικά για ανανέωση, διακριτική αλλά θαυματουργή, χωρίς να σημαντική οικονομική επιβάρυνση.

10 κομμάτια από τις εκπτώσεις του H&M Home που θα ανανεώσουν το σπίτι σου

Μεγάλο κεραμικό βάζο/ Δείτε εδώ

Ποτήρι με βάση/ Δείτε εδώ

Καλάθι με καπάκι/ Δείτε εδώ

Μικρό κηροπήγιο για ρεσώ από γυαλί/ Δείτε εδώ

Ψηλό κεραμικό βάζο/ Δείτε εδώ

Κάλυμμα μαξιλαριού από βαμβακερό βελούδο/ Δείτε εδώ

Μεταλλικό πιάτο/ Δείτε εδώ

Θήκη οργάνωσης καλλυντικών/ Δείτε εδώ

Σετ μονής παπλωματοθήκης/ Δείτε εδώ

Κουβέρτα με συνθετική γούνα/ Δείτε εδώ

SHARE