10χρονο αγόρι από την Αργεντινή
Φωτογραφία: DulcesJN UNICA CUENTA/instagram
TRUE STORY

10χρονος με εγκαύματα στο δέρμα φτιάχνει γλυκά για να πληρώσει τις επεμβάσεις του


Η ιστορία του 10χρονου Joaquín Nahuel από την Αργεντινή έγινε viral στο διαδίκτυο για έναν υπέροχο λόγο.

O 10χρονος είχε ένα ατύχημα πριν από τρίχα χρόνια, όπου έπαθε εγκαύματα σε όλο του το σώμα, και εδώ και καιρό φτιάχνει μόνος του λαχταριστά γλυκά και τα πουλάει για να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα των επεμβάσεων που χρειάζεται για να γίνει η αποκατάσταση του δέρματός του.

Τα εγκαύματα είναι από τα συνηθέστερα ατυχήματα στο σπίτι, ιδιαίτερα με παιδιά. Πριν από τρία χρόνια, ο 10χρονος από την Αργεντινή μαζί με τον αδερφό του έπαιζαν στο γενέθλιο πάρτι της μητέρας τους και κατά λάθος έριξαν οινόπνευμα στο μπάρμπεκιου με αποτέλεσμα να πάθουν εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα.

Ο Joaquín Nahuel πηγαίνει στο σχολείο και τις ελεύθερες ώρες του του αρέσει να μαγειρεύει γλυκά, muffins, donuts και τούρτες. Ο μικρός έχει πάθος με την ζαχαροπλαστική, όπου σε αυτήν τον μύησε ο παππούς του που έχει ταλέντο στην παρασκευή γλυκών.

O πιτσιρικάς πριν από λίγο καιρό μάλιστα έφτιαξε μια τούρτα για μια ποδοσφαιρική ομάδα της Αργεντινής και η φωτογραφία του μαζί με τους παίκτες έγινε viral στο twitter.

Ο Joaquín Nahuel χρειάζεται να υποβληθεί σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις, όπου η κάθε μία κοστίζει 500 δολάρια.

Με την βοήθεια των social media, o 10χρονος προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του.

Η χειρουργική αποκατάσταση μετά από τα εγκαύματα χρειάζεται χρόνο και υπομονή και ο μικρός έχει δεχτεί μεγάλη αγάπη από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι έχουν συγκινηθεί με την ιστορία του και του δίνουν δύναμη να συνεχίσει με τα μηνύματα που του στέλνουν.

Κάποιοι φυσικά του στέλνουν χρήματα για να μπορέσει να καλύψει το χρηματικό ποσό που απαιτείται για να κάνεις τις επεμβάσεις του.

SHARE