Φωτογραφία: Instagram/ @miss.froufrou1
Φωτογραφία: Instagram/ @miss.froufrou1
29|07|2022 10:14
SHARE

Το 16χρονο αγόρι που έγινε viral φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα για τον σχολικό χορό


Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες ένα νεαρό αγόρι, ο Korben White, ο οποίος φόρεσε ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα και πήγε στον χορό του σχολείου του.

Ο 16χρονος Korben, πήγαινε στο Λύκειο Archbishop Sancrof στο Χάρλεστον του Νόρφολκ και όταν ήρθε η στιγμή του χορού, στο τέλος της χρονιάς, αποφάσισε να φορέσει ένα φόρεμα και να ζήσει τη στιγμή όπως ακριβώς εκείνος ήθελε.

Η μητέρα του, Nina Green, έκανε μια σειρά από δημοσιεύσεις στα social media, με την εμφάνιση του γιου της και η κοινότητα έδειξε αμέσως τη θέρμη της. Σωρεία κόσμου έστειλε στον Korben την αγάπη του αλλά και την υποστήριξη του, κάτι που ενθαρρύνει τον 16χρονο ακόμη περισσότερο.

Η μητέρα του έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Στην ηλικία των 12, μου ανακοίνωσε πως θέλει να πάει στον χορό του σχολείου με φόρεμα. Τέσσερα χρόνια μετά τα καταφέραμε. Είμαι απίστευτα περήφανη για τον Korben που παρέμεινε πιστός στον εαυτό του και η αποδοχή όλων στο σχολείο ήταν τόσο θερμή. »

Μετά την ανταπόκριση του κοινού στα social media, ο Korben με τη μητέρα του επικοινώνησαν μεταξύ άλλων και με την κριτή του Drag Race, Michelle Visage, η οποία έδωσε τα συγχαρητήρια της σε μητέρα και γιο.

Σε συνέντευξή πάντως της Nina Green και του Korben στην εκπομπή This Morning, το 16χρονο αγόρι δήλωσε: «Πάντα μου άρεσαν τα φορέματα, οι Barbies και ντυνόμουν με τα φορέματα των ξαδέλφων μου όταν ήμουν τεσσάρων ετών. Όσο για τον χορό, το κοστούμι δεν θα μου ταίριαζε, δεν ένιωθα ότι θα εκφραζόμουν όπως ήθελα, για αυτό επέλεξε αυτή την ενδυμασία.

Τέλος, εξήγησε πως, η εμφάνισή του, η οποία αποτελούνταν από ένα κόκκινο σμόκιν με παγιέτες στο επάνω μισό, με μια ολόσωμη, floaty φούστα στο κάτω μισό, ήταν εμπνευσμένη από την εμφάνιση του Billy Porter στο κόκκινο χαλί.

SHARE