Φωτογραφία: Ζara
Φωτογραφία: Ζara
FASHION TIPS

Τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις τα ψώνια σου στα Zara


Μάθαμε τι συμβολίζουν τα σύμβολα στις ετικέτες των ρούχων Ζara και το βίντεο που εντοπίσαμε στο Instagram αξίζει την προσοχή σου.

Oι περισσότερες γυναίκες κάνουν τις αγορές τους από τα Zara, τόσο από τα καταστήματα όσο και ηλεκτρονικά. Είναι από τα πιο αγαπημένα brand των fashionistas με ποιοτικά ρούχα σε καλές και προσιτές τιμές.

Τα καταστήματα Zara έχουν γίνει για τις περισσότερες γυναίκες η ιδανική επιλογή για ένα οικονομικό, αλλά και φινετσάτο ντύσιμο.

Mε μια γρήγορη ματιά στο Instagram εντοπίσαμε ένα βίντεο που αφορά τις ετικέτες των ρούχων Zara. Οπως θα δεις κι εσύ υπάρχουν τρία σύμβολα: το τρίγωνο, ο κύκλος και το τετράγωνο που μάς δίνουν πληροφορίες για το νούμερο που πρέπει να διαλέξουμε.

Τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις τα ψώνια σου στα Zara

Εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο επισκέπτονται και ψωνίζουν από τα καταστήματα Zara όχι μόνο για τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους, αλλά και ρούχα για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Ωστόσο, το θέμα του size πάντα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Άλλωστε το σωστό νούμερο σε όλα τα ρούχα είναι το άλφα και το ωμέγα σε μια αγορά.

Στη περίπτωση των Zara, οι ετικέτες στα ρούχα έχουν τρία σύμβολα: το τρίγωνο, τον κύκλο και το τετράγωνο. Αυτά τα τρία σύμβολα έχουν να κάνουν με την εφαρμογή του κάθε ρούχου και είναι ένδειξη για το αν χρειάζεται να πάρουμε μεγαλύτερο ή μικρότερο μέγεθος.

Κύκλος: Η εφαρμογή είναι χαλαρή και άνετη, συνεπώς ίσως χρειαστεί να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που επιλέγεις συνήθως.

Τρίγωνο: H εφαρμογή είναι πιο στενή από τα συνηθισμένα νούμερα και πιθανόν να χρειαστείς ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Τετράγωνο: H εφαρμογή είναι true to size, δηλαδή θα επιλέξεις το νούμερο που συνήθως φοράς στα ρούχα των Zara.

SHARE