Η Leanne Bell γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση
Η Leanne Bell γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση
LEANNE BELL

37χρονη με σπάνια πάθηση εξηγεί πώς είναι να ζει μια γυναίκα με δύο κόλπους, δύο τράχηλους και δύο μήτρες


«Γενικά κάνω όσα κάνουν όλες οι γυναίκες, απλώς τα κάνω διπλά» σημείωσε η 37χρονη Αμερικανίδα Leanne Bell από την Αριζόνα στον λογαριασμό της στο Tik Tok.

Η Leanne Bell γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που είναι γνωστή ως «uterus didelphys». Η 37χρονη έχει δύο κόλπους, δύο μήτρες και δύο τράχηλους. Οπως εξηγεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok έχει δύο φορές περίοδο μέσα σε έναν μήνα και μπορεί να μείνει έγκυος από δύο διαφορετικούς άντρες, με κάθε μωρό να κυοφορείται σε διαφορετική μήτρα.

Η όμορφη Leanne Bell με τα μπλε μάτια και τα μακριά μαλλιά θέλησε να μιλήσει μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok για την σπάνια πάθησή της και να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις που δέχεται καθημερινά από τους χρήστες του διαδικτύου.

Μάλιστα το ένα από τα βίντεό της συγκέντρωσε 3.4 εκατομμύρια προβολές και έγινε viral στο διαδίκτυο. «Δυστυχώς έχω διπλή περίοδο, πρέπει να κάνω δυο τεστ ΠΑΠ και φοράω δυο ταμπόν. Τα κάνω όλα διπλά» λέει χαρακτηριστικά η Leanne Bell.

«Το σώμα μου θα σας τρελάνει με έναν περίεργο τρόπο. Γεννήθηκα με δυο κόλπους, δυο μήτρες και δυο τράχηλους» λέει η 37χρονη στο Tik Tok. Οσο για το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης της, είναι υψηλού κινδύνου και απαιτείται καισαρική τομή. Εκείνη έχει μείνει μια φορά έγκυος στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς απέβαλε.

@theladyleanne Just the facts. Don’t mind the wings. Or the lady talking. #uterinedidelphys #twouterus #twocervixes #twoVs #foryou #fyp #singlelife #leannebell #theladyleanne #lonelygirl #medicalanomaly #extraparts #answer #reproductiveorgans #uterusdidelphys #longhair #BBPlayDate #ShowYourJOWO #FORDfortheBuilders #crazystory #bizarre #freakshow @theladyleanne ♬ Yellow - Coldplay

Όσο για τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την σπάνια πάθησή της, η 37χρονη Αμερικανίδα θέλησε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να μάθει τι είναι η «uterus didelphys».

Μάλιστα η ίδια έκανε μια ζωγραφιά εξηγώντας πώς είναι τα γεννητικά της όργανα.

@theladyleanne #answer to @Jasmine It’s called #uterinedidelphys which means I have #twouterus #twocervixes and #twoVs with a #septum down the middle. #foryou #fyp #singlelife #leannebell #theladyleanne #uterusdidelphys #onlyinmycalvins #PringlesCanHands #TalkingTree #twowombs #extraparts #medicalanomaly #anomoly ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Στο παρακάτω βίντεο η Leanne αποκαλύπτει ότι έμεινε έγκυος πριν από 4 χρόνια, αλλά είχε μια ατυχία και απέβαλε. Ωστόσο, σημειώνει ότι οι γυναίκες που έχουν αυτή την σπάνια πάθηση μπορούν να μείνουν έγκυος και να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους.

@theladyleanne Reply to @sonia_ali786 Uterus Didelphys and pregnancy (2 v&ginas, 2 #uteruses 2 #cervix ). What happened to me was called an Eptopic Pregnancy. #uterinedidelphys #uterusdidelphys #pregnancy #foryou #fyp #lonelygirl #singlelife #leannebell #theladyleanne #eptopicpregnancy #miscarriage #fallopiantubes #anomoly #learnontiktok #reproductivesystem ♬ Uninvited - Alanis Morissette
SHARE