Η 6χρονη Paige Tobin
Φωτογραφία: Instagram / paigeetobin
15|04|2021 08:10
SHARE
VIRAL

Μια 6χρονη με απίστευτες ικανότητες στο σκέιτ έγινε viral


Κάθε μαμά που βλέπει το παιδί της να έχει μια συγκεκριμένη κλίση δεν χορταίνει να το καμαρώνει.

Γιατί είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα χόμπι που σε κάνει πάνω απ' όλα να περνάς καλά και να διασκεδάζεις. Από την άλλη και οι γονείς θα πρέπει να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ακολουθούν το χόμπι που τους αρέσει.

Όπως συνέβη και με τους γονείς της 6χρονης Paige Tobin, οι οποίοι καμαρώνουν την κόρη τους που τραβάει τα βλέμματα μόλις ανεβαίνει πάνω στο πατίνι της. Μάλιστα, η νεαρή Paige με τις εκπληκτικές της ικανότητες έχει καταφέρει να γίνει viral στο Twitter.Η 6χρονη Αυστραλή δεν μοιάζει με την κλασσική φιγούρα που έχεις στο μυαλό σου για όσους ασχoλούνται με το skateboard. Σε ένα πρόσφατο video που ανέβασε στα social media η Paige έχει φορέσει ροζ φόρεμα με τούλι, κάλτσες ουράνιο τόξο και λεοπάρ κράνος.

Η θαραλλέα μικρή skater στέκεται στην κορυφή της πίστας και κάνει μια καταπληκτική πτώση 12 ποδιών κερδίζοντας τις εντυπώσεις και των θαυμασμό. Παρατηρώντας την με την κοριτσίστικη στολή της εκτός από τις επιδόσεις δεν μπορείς να μην θαυμάσεις την αυτοσυγκέντρωση της και την αυτοπεπoίθησή της.

SHARE