γιατρός με μάσκα και στηθοσκόπιο
Ο 73χρονος γιατρός που έγινε viral/ Φωτογραφία: Ashkan Forouzani/ Unsplash
24|03|2020 10:50
SHARE
VIRAL POST

73χρονος γιατρός στη μάχη κατά του κορωνοϊού -Η φωτο που έκανε την κόρη του να δακρύσει από συγκίνηση έγινε viral


Γιατροί, νοσηλευτές και όλο το υπόλοιπο προσωπικό των νοσοκομείων σε κάθε μεριά του κόσμου αποτελούν τους αληθινούς ήρωες στη μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και δίνουν καθημερινά το 100% του εαυτού τους.

Δουλεύουν αμέτρητες ώρες στα νοσοκομεία, θέτουν την υγεία τους σε κίνδυνο ερχόμενοι σε επαφή με τον ιό και πολλές φορές προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τα ελάχιστα δυνατά μέσα. Οι ιστορίες καθενός από αυτούς αξίζει να ακουστούν, όχι επειδή περιμένουν να τους πει κανείς μπράβο, αλλά για να συνειδητοποιήσουν όλοι πόσο σοβαρά παραμένουν τα πράγματα και ότι πρέπει να συμβάλλουμε όλοι σε αυτόν τον αγώνα που δίνει η ανθρωπότητα.

Πρόσφατα, η Κρίστιν Φίσερ, γνωστή δημοσιογράφος του καναλιού Fox News, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του πατέρα της, ο οποίος φροντίζει ασθενείς με κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Τέξας. Ο γιατρός είναι 73 ετών, αλλά βάζει σε προτεραιότητα την τεράστια ανάγκη που υπάρχει σε ιατρικό προσωπικό και καθημερινά δίνει τη δική του μάχη, ώστε να προσφέρει τη βοήθειά του σε όσους έχουν ανάγκη.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πολλοί ήταν αυτοί που ευχαριστούν τον πατέρα της για τον αγώνα που δίνει και τον συγχαίρουν για τη δύναμη ψυχής που διαθέτει.

«Αυτός είναι ο μπαμπάς μου. Είναι ένας 73χρονος γιατρός στα Επείγοντα στο Τέξας, που αγαπά τη δουλειά και δεν πρόκειται να πάρει ποτέ σύνταξη. Μου έστειλε αυτήν τη φωτογραφία σήμερα το βράδυ, αφού τον ρώτησα τι κάνει. Ξέσπασα σε κλάματα μόλις την είδα. Δεν περίμενα να έχω αυτήν την αντίδραση...» έγραψε η Κριστίν Φίσερ στην ανάρτησή της στο Twitter, η οποία έγινε αμέσως viral.

SHARE