Στιλάτος παππούς ντύνεται σαν τον Μπίμπερ
Το στιλ δεν έχει ηλικία/Φωτογραφία: Jannik/instagram
INSTAGRAM

Ενας 75χρονος αποδεικνύει ότι το στιλ δεν έχει ηλικία και ντύνεται σαν στιλάτος celebrity


Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να είναι κανείς στιλάτος στα γεράματα; 

Ενας 75χρονος είναι η τρανή απόδειξη ότι το στιλ δεν έχει ηλικία. Όταν η τρίτη ηλικία παραδίδει μαθήματα στιλ, καταλαβαίνεις ότι η μόδα δεν είναι μόνο προνόμιο των νέων ανθρώπων. Άλλωστε πολλές φορές σε άρθρα μας εδώ στη BOVARY, έχουμε τονίσει ότι η μόδα και το γνήσιο, αυθεντικό στιλ δεν έχουν κανόνες. Και φυσικά δεν έχουν ηλικία. Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει τι να φορέσετε μετά τα 40, τα 50 ή τα 70. Και αυτή είναι η μαγεία του fashion: να μην υπάρχουν "πρέπει" στο ντύσιμο.

Ο φωτογράφος Jannik Diefenbach φωτογραφίζει τον στιλάτο παππού του από τα τέλη του 2016 και οι φωτογραφίες του στο Instagram με τα streetwear looks του ξαφνιάζουν κάθε συντηρητικό μυαλό που θεωρεί ότι οι άνδρες μετά τα 70 δεν μπορούν να ντύνονται μοντέρνα.

Ο 75χρονος «Gramps», όπως τον αποκαλεί ο εγγονός του, έχει μια αδυναμία στα sneakers και είναι θαυμαστής του Kayne West, όσον αφορά το στιλ του και τον τρόπο που ντύνεται. Η φιλοσοφία του είναι η εξής: Αν αγαπάς αυτά που φοράς και νιώθεις αυτοπεποίθηση, τότε ό,τι και να φορέσεις δείχνεις πολύ ωραίος.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Ο φωτογράφος Jannik Diefenbach μίλησε στο My Modern Met και εξήγησε ότι εκείνος ζήτησε από τον παππού του να δοκιμάσει τα ρούχα του και προς έκπληξή του εκείνος δέχτηκε με χαρά. Δοκιμάζοντας τα μοντέρνα ρούχα του εγγονού του, ο 75χρονος ένιωσε πολύ όμορφα και άρχισε σιγά σιγά να του αρέσει η ιδέα να ντύνεται μοντέρνα και στιλάτα. Μέχρι τότε το ντύσιμο του ήταν βαρετό και συντηρητικό.

Μετά από λίγο καιρό, φορούσε μόνο sneakers και έκανε μοντέρνα streetweare ντυσίματα. Δες παρακάτω μερικά από αυτά:

SHARE