Φωτογραφία: Splash Ideal Images
Φωτογραφία: Splash Ideal Images
ΣΑΡΛΟΤ ΚΑΣΙΡΑΓΚΙ

Ο 9χρονος γιος της Σαρλότ Κασιράγκι μαζί με τον πατέρα του -Η εμφάνιση στο Μονακό


Μια σπάνια εμφάνιση του γιου της Σαρλοτ Κασιράγκι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μαζί με τον πατέρα του, Γκαντ Ελμαλέχ, στο Μονακό.

Θυμίζουμε ότι η κόρη της Καρολίνας του Μονακό, Σαρλότ Κασιράγκι, είναι μητέρα δύο παιδιών. Συγκεκριμένα έχει έναν 4χρονο γιο, τον Μπαλτάζαρ, τον οποίο απέκτησε με τον νυν σύζυγό της Ντιμίτρι Ρασάμ και έναν 9χρονο γιο, τον Ραφαέλ, που απέκτησε από την σχέση της με τον stand-up κωμικό και ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέχ.

Ο 9χρονος Ραφαέλ Ελμαλέχ έκανε μια εμφάνιση με τον πατέρα του, Γκαντ, στο Μονακό όπου παρακολούθησαν αγώνα της Formula E. Πάτέρας και γιος φορούσαν καπέλα και κρατιόντουσαν χέρι-χέρι.

Ο 9χρονος γιος της Σαρλότ Κασιράγκι μαζί με τον πατέρα του -Η εμφάνιση στο Μονακό

Η Σαρλότ Κασιράγκι και ο Γκαντ Ελμαλέχ γνωρίστηκαν το 2011 σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ένας κοινός φίλος τους. Το ζευγάρι απέκτησε τον Ραφαέλ το 2013 και αποφάσισε να χωρίσει τον Σεπτέμβριο του 2015. To ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Ο 9χρονος γιος της Σαρλότ Κασιράγκι πήγε μαζί με τον πατέρα του, Γκαντ Ελμαλέχ, σε αγώνα της Formula E στο Μονακό και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να περπατούν χέρι-χέρι.

Φωτογραφία: Getty/Ιdeal images
SHARE