Φωτογραφία: unsplash/@louis-hansel
Φωτογραφία: unsplash/@louis-hansel
ΑΠΑΓΩΓΗ

Γυναίκα που ήταν αιχμάλωτη του κακοποιητικού συντρόφου της σώθηκε από υπάλληλο fast-food


Η απίστευτη ιστορία της νεαρής γυναίκας από το Μέμφις η οποία απήχθη από τον 23χρονο φίλο της συγκλονίζει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για κάποιο περιστατικό στο οποίο πρωταγωνιστές είναι συνήθως γυναίκες που πέφτουν θύματα απαγωγής και σερβιτόροι που με την πολύτιμη βοήθειά τους καταφέρνουν να τις σώσουν, ωστόσο, κάθε τέτοια ιστορία είναι και μια γροθιά στο στομάχι.

Η ιστορία μιας γυναίκας από το Μέμφις καταλήγει κάπως έτσι. Ένας σερβιτόρος γίνεται ο ήρωάς της έπειτα από την έκκληση για βοήθεια, δεν ήταν όμως εύκολη η διαδρομή προς τη σωτηρία της, αφού οι επανειλημμένες προσπάθειές της έπεφταν διαρκώς στο κενό.

Η γυναίκα απήχθη από τον 23χρονο φίλο της, Diego Glay, ο οποίος ήταν σεσημασμένος. Για μήνες κρατούσε τη φίλη του παρά τη θέλησή της, την κακοποιούσε και την εκφόβιζε ενώ της είχε πάρει την ταυτότητα και το κινητό της τηλέφωνο.

Η κοπέλα προσπαθούσε απεγνωσμένα να γλυτώσει από την ομηρία του επομένως, όταν έβρισκε ευκαιρία άφηνε σημειώματα σε τουαλέτες εστιατορίων και ξενοδοχείων που επισκέπτονταν, κανένας όμως δεν φάνηκε να την αναζητά.

Η επίπονη ιστορία της κοπέλας είχε αίσιο τέλος όταν τελικά βρήκε το θάρρος να δώσει στα κρυφά ένα σημείωμα στον υπάλληλο γνωστής αλυσίδας fast-food.

Ο υπάλληλος ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και οι άνδρες των Αρχών γρήγορα έφτασαν στα ίχνη του Diego Glay.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στη φυλακή της Shelby και η εγγύηση έχει οριστεί στα 35.000 δολάρια. Όπως αποκαλύφθηκε από τις έρευνες των Αρχών, σε καθημερινή βάση κακομεταχειρίζονταν την κοπέλα ενώ υπό την απειλή όπλου την κρατούσε με τη βία όμηρο.

SHARE