Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου: H βάφτιση υπερπαραγωγή των παιδιών της
H Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή
11|07|2023 14:02
SHARE
BABY BLOOM

Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου: Το glam πάρτι για τη βάφτιση των παιδιών της -Ποιοι πήγαν, το εντυπωσιακό σκηνικό


Τη βάφτιση των παιδιών τους πραγματοποίησαν πριν λίγες ημέρες η κόρη του επιχειρηματία Βλάση Σταθοκωστόπουλου αδερφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Αφροδίτη, με τον εφοπλιστή Νίκο Μπάκο, γιο του Δημήτρη Μπάκου και συνιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς τους σε μια φάρμα που διατηρεί η οικογένεια έξω από την Τρίπολη και διοργάνωνε ένα μεγάλο πάρτι για τους νεοφώτιστους Κωνσταντίνο και Ελισάβετ. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Ιωάννα Μπούκη με τον Αντώνη Σρόιτερ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό, η Τερέζα Μιχαλοπούλου, ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος (αδελφός της Αφροδίτης) συνοδευόμενος από την απαστράπτουσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβαν ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι οποίοι με τις επιτυχίες και το κέφι τους κράτησαν το γλέντι μέχρι πρωίας. Μάλιστα μερικά εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τη δεξίωση της βάφτισης αλλά και το party δημοσίευσε πριν λίγες ώρες η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το εντυπωσιακό art de la table να κλέβει τις εντυπώσεις. Αναμφισβήτητα το ζευγάρι έβαλε τα δυνατά του για να περιποιηθούν τους καλεσμένους.

Υπενθυμίζεται ότι η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου και ο Νίκος Μπάκος παντρεύτηκαν το 2015 στη Βενετία, σε έναν γάμο με ατμόσφαιρα σαν αυτή του γάμου των Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ορθόδοξο ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, ενώ οι καλεσμένοι του έμειναν στα 24 δωμάτια που είχαν κλείσει για εκείνους στο «Aman Canal Grande», στο ξενοδοχείο που φιλοξένησε το γαμήλιο πάρτι του Κλούνεϊ και της Αλαμουντίν το 2014.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη βάφτιση των παιδιών της Αφροδίτης Σταθοκωστοπούλου και του Νίκου Μπάκου:

SHARE