μοντέλα στη Μύκονο
Φωτογραφία: Instagram/ @candiceswanepoel
24|08|2023 10:38
SHARE
VICTORIA'S SECRET

Τρία «αγγελάκια» της Victoria's Secret κάνουν διακοπές στη Μύκονο


Τρία μοντέλα που έχουν φορέσει τα γνωστά φτερά των «Αγγέλων» της Victoria’s Secret κάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο.

Τρεις γυναίκες που θεωρούνται από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές στον κόσμο αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Ελλάδα και απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο, δημοσιεύοντας στα stories φωτογραφίες από την παραμονή τους στο νησί, διαφημίζοντας τις ομορφιές του στους εκατομμύρια followers τους.

Ο λόγος για τις Candice Swanepoel, Doutzen Kroes και Joan Smalls, οι τρεις καλλονές μοντέλα που έχουν περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έγιναν διάσημες λόγω της συνεργασίας τους με το brand εσωρούχων Victoria’s Secret (πριν την «πτώση» του), εντυπωσιάζοντας τους θεατές με τη συγκλονιστική σιλουέτα τους, κατά τη διάρκεια των shows του -όπου και φορούσαν τα εμβληματικά φτερά αγγέλων.

Τα τρία «αγγελάκια», λοιπόν, όπως ήταν γνωστά τότε τα μοντέλα που εμφανίζονταν στις πασαρέλες της Victoria’s Secret βρέθηκαν στη Μύκονο και απόλαυσαν το ελληνικό καλοκαίρι στα καλύτερά του.

Οι τρεις φίλες μοιράστηκαν στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την παραμονή τους στο νησί, με τους followers τους να ενθουσιάζονται από τις ομορφιές του νησιού, ενώ μαζί τους είναι οι σύντροφοί τους και άλλοι φίλοι.

Τρία «αγγελάκια» της Victoria's Secret κάνουν διακοπές στη Μύκονο:

@doutzen
@candiceswanepoel
@candiceswanepoel
@candiceswanepoel
@candiceswanepoel
@candiceswanepoel
@doutzen
@candiceswanepoel
@doutzen
@joansmalls
@doutzen

Κρίνοντας από τις αναρτήσεις και τα stories των supermodels, οι τρεις τους περνούν υπέροχα στη Μύκονο και αποφορτίζονται από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα και δεν ξεχνούν τους εκατομμύρια followers τους, αφού μοιράζονται μαζί τους τις μοναδικές στιγμές τους στο ελληνικό νησί των Κυκλάδων.

SHARE