Ελένη Μενεγάκη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
21|04|2024 14:38
SHARE
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Άγγελος Λάτσιος κάνει ακροβατικά με τη μικρότερη αδερφή του, Μαρίνα, με φόντο την Άνδρο


Ο Άγγελος Λάτσιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τον βλέπουμε με τη μικρή του αδελφή Μαρίνα.

Ο Άγγελος Λάτσιος, γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου είναι αρκετά ενεργός στα social media και μάλιστα συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον Άγγελο Λάτσιο να περνά ευχάριστες στιγμές με τα αδέρφια του και μάλιστα έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στην μικρή του αδερφή Μαρίνα.

Η Μαρίνα είναι η κόρη της Ελένης Μενεγάκη από τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο, ενώ τον Άγγελο Λάτσιο η Ελένη Μενεγάκη απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, όπως και τις κόρες της Λάουρα και Βαλέρια.

Πρόσφατα, ο Άγγελος Λάτσιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τον βλέπουμε με τη μικρή του αδελφή Μαρίνα.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τα δύο αδέλφια να κάνουν ακροβατικά με φόντο την Άνδρο. Μάλιστα, η πιο τρυφερή φωτογραφία τους είναι εκείνη στην οποία ο Άγγελος Λάτσιος σηκώνει στα χέρια του τη μικρή Μαρίνα και φαίνεται οι δυο τους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη στιγμή.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να σχολιάσει την ανάρτηση του γιου της, Γιάννη Λάτσιου, γράφοντας χαρακτηριστικά «παιδάκια μου».

Δείτε παρακάτω τον Άγγελο Λάτσιο με την αδερφή του, Μαρίνα:

@aggelos_latsios
@aggelos_latsios
@aggelos_latsios
@aggelos_latsios
SHARE