Αγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη
Αγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη/Φωτογραφία: Ιnstagram
BIRTHDAY BOY

Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη: Το παθιασμένο υποβρύχιο φιλί του ερωτευμένου ζευγαριού


Τα γενέθλιά του είχε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Ο Άγγελος Λάτσιος έγινε 20 ετών και δέχτηκε ευχές από την οικογένειά του, τους φίλους του και την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη.

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά αγγελούδι μου, σ´αγαπω πολύ!»

Μάλιστα στη πρώτη φωτογραφία βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο υποβρύχιο φιλί.

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος γνωρίζονται από παιδιά, ωστόσο, η φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

Άγγελος Λάτσιος και Γάια Μερκούρη: Το παθιασμένο υποβρύχιο φιλί του ερωτευμένου ζευγαριού

Στις 30 Νοεμβρίου 2002, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. 

Η όμορφη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ευχήθηκε και δημοσίως στον Άγγελο Λάτσιο αφού πέρασαν μαζί την μέρα των γενεθλίων του, ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα στο Instagram.

Σημειώνουμε ότι η μητέρα της Γαίας Μερκούρη, Δωροθέα, διατηρούσε δεσμό με τον σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη, Μάκη Παντζόπουλο, πριν πολλά χρόνια και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Η Δωροθέα Μερκούρη είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό Μας» και είχε σημειώσει πως δεν φοβάται καθόλου για τη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση της κόρης της με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη. «Δεν φοβάμαι για τη δημοσιότητα της σχέσης της κόρης μου. Είναι παιδάκια. Για εμένα είναι παιδάκια. Δεν βλέπω κάποια δημοσιότητα πίσω από αυτό, βλέπω δύο παιδιά που περνάνε πολύ ωραία μαζί. Ζουν κάτι δικό τους», είχε πει χαρακτηριστικά.

SHARE