Ο Άγγελος Λάτσιος βγάζει σέλφι στον καθρέφτη
Φωτογραφία: Instagram/ @aggelos_latsios
10|03|2021 09:55
SHARE
ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΤΣΙΟΣ

Ο Άγγελος Λάτσιος στα χιόνια παίζει και γυμνάζεται χωρίς T-Shirt


Ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες του, όπου τον βλέπουμε στα χιόνια.

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι γιος της Ελένης Μενεγάκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιου. Ο ίδιος διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, όπου συγκεντρώνει σχεδόν 60 χιλιάδες followers. Ωστόσο, ο ίδιος κρατά χαμηλό προφίλ και δημοσιεύει επιλεκτικά φωτογραφίες που ταιριάζουν στην προσωπικότητά του και στο στιλ του. Πρόσφατα γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του και φαίνεται να έχει βρει την αισθητική που του ταιριάζει.

Δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες του από τις ημέρες που η Αθήνα είχε ντυθεί στα λευκά, ο Άγγελος Λάτσιος αναπόλησε τον χιονιά.

Αψηφώντας το κρύο, στην πρώτη τον βλέπουμε με κοντομάνικο να ποζάρει στα χιόνια, ενώ στη δεύτερη τον βλέπουμε ημίγυμνο να έχει κρεμαστεί από το ξύλινο δοκάρι της σκεπής, σαν να κάνει έλξεις! Η τρίτη φωτό είναι μια σέλφι του Άγγελου Λάτσιου, όπου χαμογελά, φορώντας σκούφο και ζεστά ρούχα.

Έχοντας ξεπεράσει τα 4 χιλιάδες like, οι ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά σχόλια από τους followers του Άγγελου Λάτσιου, ενώ ξεχώρισε αυτό της αδερφής του, Λάουρας Λάτσιου, που συχνά σχολιάζει τις φωτογραφίες του, η οποία του έγραψε «χαμογελάκι».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες στα χιόνια που δημοσίευσε ο Άγγελος Λάτσιος:

Instagram/ @aggelos_latsios
Instagram/ @aggelos_latsios
SHARE