Άγγελος Λάτσιος
Φωτογραφία: aggelos_latsios
INSTAGRAM

O Aγγελος Λάτσιος με τις αδελφές του, Βαλέρια και Λάουρα -Οι φωτό από την βόλτα τους


Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου δημοσίευσε φωτογραφίες με τις αδελφές του, Βαλέρια και Λάουρα.

Ο 18χρονος Αγγελος Λάτσιος έκανε μια οικογενειακή βόλτα με τις αδελφές του, Βαλέρια και Λάουρα και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram συγκέντρωσαν πολλά σχολια και likes.

O Aγγελος Λάτσιος έχει αδυναμία στις μικρότερες αδελφές του, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα και κάποιες φορές μοιράζεται στιγμιότυπα μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Aυτή τη φορά ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε δύο φωτογραφίες, όπου στη μία τον βλέπουμε να ποζάρει με τη Βαλέρια και στην άλλη με τη Λάουρα.

Aνάμεσα στα σχόλια, εντοπίσαμε αυτό της Βαλέριας Λάτσιου, η οποία έβαλε δύο καρδιές, με τον Άγγελο Λάτσιο να της απαντά: «Σε λατρεύω!».

Λάουρα και Αγγελος Λάτσιος/Φωτογραφία: Instagram

Ο ίδιος διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, όπου συγκεντρώνει πάνω από 60 χιλιάδες followers. Ωστόσο, ο ίδιος κρατά χαμηλό προφίλ και δημοσιεύει επιλεκτικά φωτογραφίες που ταιριάζουν στην προσωπικότητά του και στο στιλ του. 

Ως μεγάλος αδερφός, ο Άγγελος Λάτσιος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις τρεις αδερφές του, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Και ως προστατευτικός αδελφός, δεν δημοσίευει φωτογραφίες όπου φαίνονται καθαρά τα πρόσωπά τους.

SHARE