Αγγελος Μπράτης
Αγγελος Μπράτης/Φωτογραφία: angelosbratis/instagram
INSTAGRAM

Άγγελος Μπράτης: Η μητέρα του σε ρόλο μοντέλου, φωτογραφίζεται με headpiece από τη νέα κολεξιόν του


Ο Αγγελος Μπράτης δεν σταματάει ποτέ να μας ξαφνιάζει ευχάριστα με το δημιουργικό του μυαλό.

Ο Ελληνας σχεδιαστής μόδας και κριτής του GNTM  αποφάσισε να κάνει μοντέλα για την καλοκαιρινή κολεξιόν του απλές γυναίκες από τα Τζουμέρκα, μεταξύ αυτών και τη μητέρα του, Έλλη.

Η κυρία Έλλη Μπράτη μαζί με άλλες δύο συγχωριανές της φόρεσαν μαντήλια από την καλοκαιρινή συλλογή του σχεδιαστή με φόντο την φύση και είναι υπέροχες.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Άγγελος Μπράτης, με οικογενειακές ρίζες από τα Τζουμέρκα, γεννήθηκε στον Πειραιά και μεγάλωσε στην περιοχή του Ελληνικού στην Αθήνα. Κατάλαβε από την ηλικία των 7 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας, ενώ πήρε το μικρόβιο από την μητέρα του που είναι μοδίστρα.

Οπως έχει ο ίδιος αποκαλύψει, η κυρία Ελλη Μπράτη ήταν η πρώτη μοδίστρα του ατελιέ του, η οποία ήταν και η πρώτη μοδίστρα που τον εμπιστεύτηκε και πίστεψε σε αυτό που ήθελε να κάνει.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία της μητέρας του:

Οι φωτογραφίες συνδυάζουν το έντονο βουκολικό στοιχείο με τη σύγχρονη φινέτσα των συλλογών του Άγγελου Μπράτη και το αποτέλεσμά είναι πραγματικά απολαυστικό! Οι φωτογραφίες συγκέντρωσαν χιλιάδες like από τους followers του σχεδιαστή, ενώ πολλά ήταν και τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις.

SHARE