Η Μαίρη Χρονοπούλου
Μαίρη Χρονοπούλου /Φωτογραφία: Wikipedia
04|05|2021 10:02
SHARE
ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αγνώριστη η Μαίρη Χρονοπούλου σε σπάνιο κλικ από τη δεκαετία του 1950 -Μαζί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη


Η Έλενα Μακρή δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία στο προφίλ του Elenasdiary_blog στο Instagram και μας ταξίδεψε πίσω στο χρόνο.

Η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αγαπηθεί από το κοινό μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Η ψιλόλιγνη αριστοκρατική της φιγούρα δεν περνούσε απαρατήρητη, ενώ οι ρόλοι που υποδύθηκε τόσο σε μιούζικαλ όσο και σε κοινωνικές ταινίες είχαν μεγάλη απήχηση.

Με νοσταλγική διάθεση, όπως κάνει η Έλενα Μακρή μέσα από το Elenasdiary_blog στο Instagram είδαμε την αγαπημένη ηθοποιό εντελώς αγνώριστη με κατάμαυρα μαλλιά στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική την δεκαετία του 1950. Μάλιστα στη φωτογραφία είναι μαζί με καταξιωμένους ηθοποιούς: Αλέκος Αλεξανδράκης, Αλίκη Γεωργούλη, Νίτσα Τσαγανέα και Χρήστο Ευθυμίου.

Η λεζάντα της φωτογραφίας γράφει: «The way they were: αγαπημένοι πρωταγωνιστές και καρατερίστες του ελληνικού κινηματογράφου, η Αλίκη Γεωργούλη, η Νίτσα Τσαγανέα, η Μαίρη Χρονοπούλου, αγνώριστη με κατάμαυρα μαλλιά στα πρώτα βήματα της καριέρας της, ο Χρήστος Ευθυμίου & ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ποζάρουν μαζί στο φακό στα μέσα της δεκαετίας του 50».

SHARE