Μαρία Ναυπλιώτου
Μαρία Ναυπλιώτου/Φωτογραφία: instagram
ΜΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΩΤΟΥ

Αγνώριστη η Μαρία Ναυπλιώτου: Η φωτογραφία με ξανθά μαλλιά


Το βράδυ της Παρασκευής, η Μαρία Ναυπλιώτου δημοσίευσε κάποια stories στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται να έχει ξανθά μαλλιά και να είναι σχεδόν αγνώριστη. Ωστόσο, η ηθοποιός δεν έβαψε τα μαλλιά της ξανθά καθώς πρόκειται για περούκα. Όπως έγραψε επάνω στη φωτογραφία, πρόκειται για ένα νέο πρότζεκτ, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Φέτος, η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην κωμωδία του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο «Φιλουμένα Μαρτουράνο» στο θέατρο Δημήτρης Χορν, την οποία σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ενώ στο πλευρό της είναι ο Μελέτης Ηλίας που υποδύεται τον Ντομένικο Σοριάνο. Η Μαρία Ναυπλιώτου δίνει μία συγκλονιστική ερμηνεία ως Φιλουμένα Μαρτουράνο, μία ηρωίδα που μέχρι σήμερα αποτελεί σύμβολο ηρωισμού, επιβίωσης και μητρότητας.

Δείτε τη Μαρία Ναυπλιώτου με ξανθά μαλλιά:

Δείτε την ηθοποιός με τον Κωνσταντίνο Μενελάου:

H Mαρία Ναυπλιώτου έχει σημειώσει σε συνέντευξή της στο Bovary.gr: «Δεν ξέρω αν ήμουν όμορφη από μικρή. Στο σπίτι δεν το συζητούσαμε ποτέ. Κι οι γονείς μου ήταν όμορφοι, αλλά δεν μάθαμε να δίνουμε σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Νομίζω ότι θεωρούσαμε δεδομένη την ομορφιά στην οικογένειά μου. Προσωπικά την ανακάλυψα όταν μπήκα στο θέατρο. Γιατί πριν, στον χορό, και ακέφαλη να είσαι, μάλλον δεν θα το προσέξουν -το σώμα κυριαρχεί. Στο θέατρο είναι αλλιώς. Το συνειδητοποίησα μπαίνοντας στη σχολή. Ηταν λίγο σοκαριστικό. Είχα μάθει να δουλεύω από μέσα προς τα έξω και όχι από έξω προς τα μέσα και ξαφνικά αναφέρονταν σε κάτι το οποίο πραγματικά πίστευα ότι δεν θα μου χρησίμευε σε τίποτα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει την ομορφιά τους. Εγώ όχι. Δεν είχα συνείδηση του πράγματος. Αργησα να το εκτιμήσω. Μάλλον περισσότερο τώρα το εκτιμάω που θα το αποχαιρετίσω».

SHARE