Χάρης Ρώμας και Ελντα Πανοπούλου
Χάρης Ρώμας και Ελντα Πανοπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Flashback στα 80s: Αγνώριστοι Χάρης Ρώμας και Ελντα Πανοπούλου στα πρώτα τους βήματα


Ας κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στα 80s, όταν η Ελντα Πανοπούλου και ο Χάρης Ρώμας έπαιζαν μαζί σε τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ.

Ο Χάρης Ρώμας και η Έλντα Πανοπουλου, σε ενα σπάνιο ρετρό βιντεο, εμφανίζονται στην τηλεοπτική σειρά «Αστέρια από Χώμα» της ΕΡΤ, παραγωγής του 1983.

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1983 και μάλιστα ήταν από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά προγράμματα της σεζόν 1983-84, αγγίζοντας θεαματικότητες της τάξεως του 74%.

Για για τον Χάρη Ρώμα είναι η δεύτερη εμφάνιση του σε τηλεοπτική σειρά, αφού είχε προηγηθεί λίγους μήνες πριν το «Σκληρά Καρύδια», σειρά πάλι της ΕΡΤ. Οσο για την Ελντα Πανοπούλου κάνει το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη, σε ένα ρόλο που δεν έχει καμία σχέση με τον μελλοντικό της ρόλο στην σειρά του Mega «Ρετιρέ».

Ο Xάρης Ρώμας, σε ηλικία 23 ετών, με μακρύ μαλλί και δερμάτινο jacket, πλήρως εναρμονισμένος με το στυλ των '80s, υποδύεται έναν σκληρό και μοντέρνο γόη.

Το ίδιο αγνώριστη είναι και η Ελντα Πανοπούλου, η οποία τότε ήταν 22 ετών και είχε καρέ ξανθά μαλλιά με μακριές αφέλειες.

Δείτε το βίντεο:

SHARE