Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Χριστόφορος Παπακαλιάτης/Φωτογραφία Instagram Christopher Papakaliatis
07|04|2023 12:12
SHARE
ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδελφός του, Στέφανος


Tους τελευταίους μήνες, η τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Μaestro» έχει απασχολήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των εγχώριων ΜΜΕ.

O γνωστός σκηνοθέτης έκανε δυναμική επιστροφή φέτος στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια και απολαμβάνει την μεγάλη επιτυχία του, καθώς το «Maestro» μεταδίδεται παγκόσμια μέσα από την πλατφόρμα του Netflix και αγαπιέται από το διεθνές κοινό.

Όπως είναι επόμενο, ο Παπακαλιάτης έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης για μία ακόμη φορά και οι θαυμαστές του έχουν αρχίσει να «ψαχουλεύουν» πληροφορίες για το έργο αλλά και την προσωπική του ζωή. Κάπως έτσι ήρθαν στο προσκήνιο πληροφορίες για την οικογένειά του γνωστού σεναριογράφου και τα αγαπημένα του αδέλφια.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δύο αδελφούς και μία αδελφή. Με τον μεγάλο του αδελφό, Φίλιππο μεγάλωσαν μαζί και ο χωρισμός των γονιών τους, Βίλλυς Μαλάμη και Μανώλη Παπακαλιάτη τους έφερε πολύ κοντά. Ιδιαίτερα στενή σχέση έχουν ωστόσο και με αδέλφια τους από τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους, Νάρα και Στέφανο.

Η Νάρα, ο Φίλιππος κι ο Στέφανος δεν αγαπούν τα φώτα της δημοσιότητας και έχουν επιλέξει συνειδητά να απέχουν από τον χώρο της showbiz. Ωστόσο, ο Στέφανος φαίνεται πως είναι κάπως πιο εξοικειωμένος με τον χώρο του θεάματος καθώς κάνει κολλητή παρέα με τον γνωστό τραγουδιστή Χρήστο Μάστορα αλλά και τον επιτυχημένο σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Παπακαλιάτη είναι σύζυγος και πατέρας ενός αγοριού, ενώ ζει μόνιμα στην Κρήτη όπου και εργάζεται σε οικογενειακές επιχειρήσεις στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Στο παρελθόν έζησε ως φοιτητής στην Αγγλία για 6 χρόνια, όπου ακολούθησε σπουδές στη Διοίκηση Τουρισμού και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο του Greenwich.

Δείτε φωτογραφίες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη:

SHARE