Αθηνά Μαξίμου Αιμίλιος Χειλάκης
Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
02|10|2022 10:23
SHARE
HAPPY ANNIVERSARY

Αιμίλιος Χειλάκης και Αθηνά Μαξίμου: Οι φωτό από τον γάμο τους που δεν είχαμε δει ποτέ


Με αφορμή την επέτειο του γάμου της με τον Αιμίλιο Χειλάκη, η Αθηνά Μαξίμου μοιράστηκε στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την ημέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«16 χρόνια πριν… σαν σήμερα! Οι Όρκοι γίναν Χρόνοι… άξιοι! Άξιοι πολεμιστές της λύπης, του πένθους, του εγωισμού, της βασάνου, της δυσκολίας… Γενναίοι ιερείς της χαράς, της ελαφράδας και της αθωότητας… ΜΑΖΙ!!! Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής! Σύντροφοι στις αγωνίες! Συγκάτοικοι στην αγάπη μας! Συνέταιροι στη μεγαλύτερη επένδυση της ζωής: στον Άλλον! Να μας χαιρόμαστε θησαυρέ της ζωή μου! Αιμίλιέ μου!» έγραψε η Αθηνά Μαξίμου στη λεζάντα της ανάρτησης.

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης έχουν συνεργαστεί πολλές φορές και κρατούν χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO! η Αθηνά Μαξίμου είχε δηλώσει για τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη «Όταν επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο, κατά κάποιο τρόπο επιλέγεις και ένα άλλο παράθυρο ζωής, μια άλλη σκέψη. Σίγουρα βοήθησε και πάντα βοηθάει ένας άνθρωπος δίπλα σου γιατί καθρεφτίζεσαι. Γι’ αυτό δεν θέλουμε να είμαστε μόνοι μας, ώστε να αναπροσδιοριζόμαστε, να επανατοποθετηθούμε απέναντι στα ίδια ή σε καινούργια πράγματα… Ο Αιμίλιος έχει κάτι το οποίο αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ δραστήριος άνθρωπος, ενώ εγώ είμαι εξωτερικά οκνηρή. Οπότε η αλλαγή που έχει επιφέρει ο Αιμίλιος στη ζωή μου είναι ότι μπορώ να είμαι καλά με αυτή την ησυχία μου».

Δείτε την Αθηνά Μαξίμου με τον Αιμίλιο Χειλάκη στον γάμο τους:

SHARE