Ο Άκης Σακελλαρίου στο ΦλΕΡΤ
Φωτογραφία: ΦλΕΡΤ
11|09|2020 11:34
SHARE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΦΤΕΡΤ

Ο Άκης Σακελλαρίου στο πλατό με διπλή μάσκα: «Υπάρχει μέσα μου ένας ενδόμυχος φόβος»


Καλεσμένος της εκπομπής ΦλΕΡΤ ήταν ο Άκης Σακελλαρίου το απόγευμα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου.

Ο ηθοποιός, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω Covid-19, εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας διπλή μάσκα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην σοβαρή περιπέτεια της υγείας του πριν 2 χρόνια (σσ Να θυμίσουμε ότι τον Ιούλιο του 2018, ο ηθοποιός προσβλήθηκε από το βακτήριο legionella και νοσηλεύτηκε σε ΜΕΘ).

«Έχεις επαναπροσδιορίσει πράγματα στη ζωή σου; Έχεις δει πράγματα μέσα σου; Γιατί παραλίγο να οδηγηθείς στο τέλος» ήταν η ερώτηση της Νάντιας Κοντογεώργη στον ηθοποιό.

«Νομίζω ναι. Τους πρώτους μήνες, είπα στον εαυτό μου δεν θα κουράζομαι, μετά από κάποιο διάστημα άρχισα να λέω ξανά ναι σε κάποιες δουλειές, Μέσα μου υπάρχει ένας ενδόμυχος φόβος μη τυχόν και γίνει κάτι γιατί όλο αυτό που πέρασα τότε, -λόγω άγνοιας κινδύνου- δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν τόσο σοβαρό. Τώρα -λόγω COVID βέβαια- τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εξ ου και η διπλά μάσκα. Επαναπροσδιόρισα και ιεράρχησα τα πράγματα. Με έχει επηρεάσει πολύ και σκέφτομαι το λυσιτελές του βίου μας».

Δείτε το βίντεο:

SHARE