Η Κάτια Δανδουλάκη με σακάκι και δερμάτινο παντελόνι
Η φωτογραφία της Κάτιας Δανδουλάκη στο Instagram/Φωτογραφία: NDP photo agency
12|09|2021 12:09
SHARE
THROWBACK

Κάτια Δανδουλάκη & Αλέκος Αλεξανδράκης: Όταν παρουσίαζαν μαζί εκπομπή, το 1988


Οι νεότεροι ίσως δεν το ξέρετε και οι παλιότεροι ίσως να μην το θυμάστε, αλλά η Κάτια Δανδουλάκη και ο Αλέκος Αλεξανδράκης είχαν συνυπάρξει τηλεοπτικά ως παρουσιαστές εκπομπής.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης έχει κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους εμβληματικούς ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά, όχι μόνο χάρη στο ταλέντο του, αλλά και της απίστευτης γοητείας του. Είχε συνεργαστεί με κάθε μεγάλο όνομα της εγχώριας υποκριτικής σκηνής και κάθε ταινία στην οποία έπαιζε γινόταν αμέσως επιτυχία.

Από την άλλη, η Κάτια Δανδουλάκη αποτελεί μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, με απίστευτο class και κομψότητα. Μια γυναίκα που μπορεί να δώσει ζωή σε κάθε ρόλο και μαγνητίζει πάνω στη σκηνή.

Λίγοι θυμούνται ότι, οι δυο τους είχαν υπάρξει συμπαρουσιαστές μιας εκπομπής στην ΕΡΤ, με τίτλο «Οι γνωστοί μας άγνωστοι», η οποία είχε προβληθεί το 1988 και για λίγους μήνες.

Στην εκπομπή, η Κάτια Δανδουλάκη και ο Αλέκος Αλεξανδράκης υποδεχόντουσαν σπουδαία ονόματα από διάφορους χώρους και συζητούσαν για τη ζωή και το έργο τους.

Στο προφίλ του συλλέκτη Δημήτρη Αιθωμιανάκη στο Instagram, ο οποίος έχει μια πλούσια συλλογή από παλιά περιοδικά από τη δεκαετία του ‘60 έως σήμερα, είδαμε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από την εκπομπή. Η φωτογραφία είναι σκαναρισμένη από το περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση» και μας πηγαίνει 33 χρόνια πριν.

SHARE