Κυριάκος Σκούρας-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Κυριάκος Σκούρας-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου/Φωτογραφία: NDP photo agency
CHRISTMAS THEATER

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με ψηλές μπότες από λουστρίνι και μπεζ παλτό -Στο θέατρο με τον σύντροφό της


Νυχτερινή έξοδο στο θέατρο έκανε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με τον σύντροφό της, Κυριάκο Σκούρα.

Η γνωστή ηθοποιός παρακολούθησε την πρεμιέρα του «Phantom of the opera» που πραγματοποιήθηκε στο Christmas Theater. Ο φωτογραφικός φακός του NDP την εντόπισε κατά την είσοδό της μαζί με τον σύντροφό της και η ηθοποιός ήταν πολύ στιλάτη ντυμένη με ένα μπεζ παλτό και ψηλές μπότες από λουστρίνι στο ίδιο χρώμα.

Το «Φάντασμα της όπερας» του Άντριου Λόιντ Βέμπερ επιστρέφει στην παράσταση-φαινόμενο που έχουν παρακολουθήσει παγκοσμίως 140.000.000 θεατές με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του Γουέστ Εντ του Λονδίνου και ξεκινάει τη φετινή περιοδεία της με πρώτο σταθμό την Ελλάδα, στο Christmas Theater, από τις 8 έως τις 26 Φεβρουαρίου, στις 8.30 το βράδυ.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου με μπεζ παλτό και ψηλές μπότες από λουστρίνι -Στιλάτη στο θέατρο

Την παράσταση «Το Φάντασμα της Όπερας» παρακολούθησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μαζί με τον σύντροφό της. Θυμίζουμε ότι η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο θέατρο, στο θέατρο Παλλάς για την παράσταση «Το τρίτο στεφάνι», τον Οκτώβριο του 2021.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα ζευγάρι μπεζ μπότες από λουστρίνι για να συνδυάσει το μπεζ παλτό της και έδωσε ένα έξτρα στιλ στο look της.

Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE