Αλέξανδρος Παρθένης-Βίκυ Κωστοπούλου
Αλέξανδρος Παρθένης-Βίκυ Κωστοπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Ο Αλέξανδρος Παρθένης με τη σύντροφό του, Βιβή Κωστοπούλου -Η εμφάνιση του ζευγαριού στο Ζάππειο


Ο Αλέξανδρος Παρθένης έκανε μια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Βιβή Κωστοπούλου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το ζευγάρι, που είναι επτά χρόνια μαζί, βρέθηκε στην ομιλία του Νίκου Χαρδαλιά και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε να συνομιλούν με τη Νόνη Δούνια και τον Κυριάκο Μουρατίδη.

Η σύντροφός του Αλέξανδρου Παρθένη, Βιβή Κωστοπούλου, είναι αρχιτέκτονας και το πρώην μοντέλο και ηθοποιός είχε δημοσιοποιήσει τη σχέση τους έναν χρόνο μετά το διαζύγιό του με την Κατερίνα Θάνου. Θυμίζουμε ότι ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου παντρεύτηκαν το 2012. Τον Μάιο του 2016 πήραν συναινετικό διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου. 

Ο Αλέξανδρος Παρθένης με τη σύντροφό του, Βιβή Κωστοπούλου -Η εμφάνιση του ζευγαριού στο Ζάππειο

Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Αλέξανδρος Παρθένης είχε μιλήσει για τη σύντροφό του, Βίκυ Κωστοπούλου το 2021 στην εκπομπή «Όλα γκουντ»: «Η Βιβή δεν είναι μέσα από τον χώρο. Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Βγήκε στους προτεινόμενους φίλους, ήμουν μόνος μου και ήταν μία εντυπωσιακή γυναίκα και είδα ότι στους κοινούς μας φίλους ήταν όλη μου η οικογένεια. Η Βιβή είχε βρεθεί στον γάμο της αδερφής μου στο Λονδίνο κι εγώ για επαγγελματικούς λόγους δεν είχα βρεθεί. Εντελώς τυχαία ξεκινήσαμε μία επικοινωνία. Ήταν πολύ αστεία τα σχόλια που έκανε. Κάποια στιγμή είπαμε να βρεθούμε από κοντά. Είμαστε 5 χρόνια μαζί. Τα παιδιά της συντρόφου μου είναι 12 και 9. Εγώ έχω τον ρόλο του συντρόφου της μαμάς τους, ποτέ δεν θα πάρω τη θέση του μπαμπά τους. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι εκεί να τα μεγαλώνω, να τα νοιάζομαι, να τα τρέχω».

Βίκυ Κωστοπούλου-Αλέξανδρος Παρθένης-Νόνη Δούνια-Κυριάκος Μουρατίδης/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE