Αλέξανδρος Τζόρβας
Φωτογραφία: Facebook/Ktima Tzorva
31|10|2022 10:20
SHARE
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟς ΤΖΟΡΒΑΣ

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με τα παιδιά του, Μάξιμο και Ίριδα, στο κτήμα -Μαζεύουν ελιές


Ο Αλέξανδρος Τζόρβας απολαμβάνει την ήρεμη ζωή στη Λακωνία και η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε με τα παιδιά του ενθουσίασε το Instagram.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας άφησε τα γάντια του τερματοφύλακα και φόρεσε εκείνα του αγρότη. Πλέον, έχει τα δικά του χωράφια στη Λακωνία, το «Κτήμα Τζόρβα», όπου καλλιεργεί ελιές και παράγει το δικό του ελαιόλαδο. Ακόμη, ασχολείται με την παραγωγή κρασιού.

Στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν με την καλύτερη πρώτη ύλη που παράγει ο τόπος μας.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με τα παιδιά του, Μάξιμο και Ίριδα, στο κτήμα

Ο Αλέξανδρος Τσόρβας δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και μάλιστα μαζί του είναι και τα παιδιά του.

Βρίσκονται στο κτήμα και ετοιμάζονται για την πρώτη ελαιοσυγκομιδή της σεζόν ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας ο πρώην ποδοσφαιριστής έγραψε: «Έναρξη ελαιοσυγκομιδής 2022! »

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Bovary.gr ο Αλέξανδρος Τζόρβας είχε δηλώσει: «Θεωρώ ότι έπρεπε κάποια στιγμή να βάλω ένα τέλος και να αφοσιωθώ στο πιο σημαντικό κομμάτι από όλα, που είναι η οικογένεια. Θα μπορούσα να πάρω την οικογένειά μου στο εξωτερικό, όπως συνηθίζεται. Θεωρώ, όμως, ότι οποιαδήποτε μετακίνηση γίνεται στα παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αυτή είναι η δική μου άποψη.»

SHARE