Αλίκη Βουγιουκλάκη γάμος Ηλιάδης
Αλίκη Βουγιουκλάκη /Φωτογραφία: ΝDP photo agency
FLASHBACK

H Αλίκη Βουγιουκλάκη χορεύει ανέμελη στο εξοχικό της στον Θεολόγο -Το σπάνιο βίντεο από το 1992


Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μία ηθοποιός είδωλο και αντιπροσωπεύει καλύτερα από κάθε άλλον ηθοποιό την «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου.

Η σπουδαία Ελληνίδα σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν μοναδική στο είδος της. Λαμπερή και ταλαντούχα σημάδεψε ανεξίτηλα το ελληνικό σινεμά με την ενέργεια και το μπρίο της.

Η σχέση του κοινού με τη Αλίκη Βουγιουκλάκη ξέφυγε από τη σφαίρα του καλλιτεχνικού θαυμασμού και απέκτησε πολύ πιο οικεία κι ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που ο κόσμος την αποκαλούσε - και συνεχίζει να την αποκαλεί - με το μικρό της όνομα.

Ενα σπάνιο συλλεκτικό βίντεο της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το 1992 δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του δημοσιογράφου Χρήστου Κωνσταντίνου στο Instagram. Στο βίντεο βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να χορεύει ανέμελη στο εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο.

H Αλίκη Βουγιουκλάκη χορεύει ανέμελη στο εξοχικό της στον Θεολόγο -Το σπάνιο βίντεο από το 1992

Στο εξοχικό της στον Θεολόγο η Αλίκη Βουγιουκλάκη ξεκουραζόταν, άλλαζε παραστάσεις, απολάμβανε τον ήλιο και τη θάλασσα, περνούσε όμορφες στιγμές της με τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ και τους φίλους της ή τους συντρόφους της.

Ενα σπάνιο βίντεο της Αλίκης Βουγιουκλάκη να χορεύει, ντυμένη στα λευκά, είδαμε στο Instagram και είναι από το 1992 στο εξοχικό της σπίτι στον Θεολόγο.

SHARE