Η Αλίκη Βουγιουκλάκη
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
12|07|2022 08:40
SHARE
ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ αγκαλιάζει σφιχτά την αγαπημένη της αμπιγιέζ


Σε μια φωτογραφία από το παρελθόν είδαμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ, μια από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε τη σταρ αμακιγιάριστη.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, το πιο λαμπρό αστέρι του ελληνικού κινηματογράφου, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό ενώ ακόμη μέχρι και σήμερα μεγάλη μερίδα κόσμου την τιμά και τη σκέφτεται.

Η ηθοποιός που είχε ενσαρκώσει σπουδαίους και αξέχαστους ρόλους, τόσο στον ελληνικό κινηματογράφο, όσο και στο θεατρικό σανίδι, είχε ανθρώπους δίπλα της που την εκτιμούσαν και την αγαπούσαν απεριόριστα, μια από αυτούς και η αμπιγιέζ της, Νότα Κονοπίση.

Μια φωτογραφία λοιπόν από το 1979 είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή δεν είναι άλλη από τη φωτογραφία των δύο γυναικών που αγκαλιάζονται σφιχτά και ποζάρουν με τεράστια χαμόγελα στην κάμερα. Εκείνο φυσικά που παρατήρησαν οι followers ήταν το αμακιγιάριστο look της ηθοποιού.

Το τρυφερό στιγμιότυπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και της Νότας Κονοπίση, δημοσιεύθηκε στη ροή του Instagram της δημοσιογράφου και συλλέκτριας Έλενας Μακρή Λυμπέρη. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έδωσε ορισμένες πολύτιμες πληροφορίες και μεταξύ άλλων έγραψε:

«Πολλά περισσότερα από μια αμπιγιέζ, η Νότα ήταν ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης, με πράο και ακέραιο χαρακτήρα που φρόντιζε με σπάνια αφοσίωση και αγάπη την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το σπίτι της ηθοποιού και την οικογένεια της, ήταν εξομολογήτρια και αδελφική φίλη. Ήταν επίσης μια μεγάλη κυρία, που μετά τον ξαφνικό θάνατο της Αλίκης δεν μίλησε ποτέ και σε κανέναν για τα όσα είχε ζήσει στο πλευρό της πιο διάσημης ηθοποιού της Ελλάδας, ούτε αποκάλυψε το παραμικρό από όσα γνώριζε για εκείνη. »

Δείτε τη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την αμπιγιέζ της παρακάτω

SHARE