Η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη
Η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη
ΣΠΑΝΙΟ ΚΛΙΚ

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη: Mαζί σε κοινή έξοδο το 1990, στη θρυλική ταβέρνα του Λεωνίδα


Δυο σταρ του ελληνικού κινηματογράφου που συνδέονταν με βαθιά φιλία μέχρι το τέλος της ζωής τους ακόμα και αν ο Τύπος είχε «κατασκευάσει» την έντονη αντιζηλία και τον ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Η καλλονή Τζένη, με τα «ηλεκτρικά» γαλάζια-σμαραγδί μάτια ήταν η κομψή, σοφιστικέ «δεσποινίς διευθυντής». Ένα όνειρο, που δεν ανήκε στον μέσο όρο. Πιο λαϊκή, πιο «σταρ του σινεμά» η Αλίκη, «έσκιζε» στο box office. Aλλά η εστέτ, πολιτικοποιημένη Τζένη την «κέρδιζε» στα εισιτήρια του θεάτρου.

Τα σκαμπανεύασματα και οι «αναταράξεις» δεν έλειψαν από τη μεταξύ τους σχέση και για μια περίοδο είχαν απομακρυνθεί. Τα αληθινά αισθήματα που έτρεφε η μία για την άλλη, τις έφεραν και πάλι κοντά και ο θάνατος της Τζένης Καρέζη «στοίχισε» στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δημοσίευσε στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία από κοινή έξοδο της μητέρας του, Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Τζένη Καρέζη.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία από το αρχείο του, όπου βλέπουμε τις δύο σπουδαίες σταρ το καλοκαίρι του 1990 σε μια κοινή τους έξοδο στην θρυλική ταβέρνα του Λεωνίδα.

Στη λεζάντα αναφέρεται: «Η Αλίκη με την Τζένη Καρέζη στην θρυλική ταβέρνα "Λεωνίδας" στο Λυγουριό μετά την παράσταση "Αντιγόνη" του Σοφοκλή που ανεβάζει η Αλίκη στις 6 Ιουλίου του 1990 στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου».

Δείτε εδώ:

SHARE