Αλίκη Βουγιουκλάκη Τζένη Καρέζη
14|04|2022 10:27
SHARE
VINTAGE PHOTO

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη μαζί, με φουσκωμένη κοιλιά λίγο πριν γεννήσουν


Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη σε μια σπάνια φωτογραφία.

Τόσο η Αλίκη Βουγιουκλάκη, όσο και η Τζένη Καρέζη υπήρξαν δύο σπουδαίες γυναίκες του ελληνικού κινηματογράφου. Οι δυο τους μεγάλωσαν γενιές και γενιές με τις ταινίες στις οποίες φυσικά έπαιξαν πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η φήμη για τη μεταξύ τους σχέση, μέχρι και σήμερα, είναι σαν πέπλο που τις σκεπάζει, αφού ο Τύπος τις ήθελε να κοντράρονται διαρκώς. Κι όμως, όπως όλα δείχνουν, οι δύο κυρίες του κινηματογράφου είχαν μια σχέση αγάπης.

Τι κι αν υπήρξαν κατά τη διάρκεια της φιλίας τους σκαμπανεβάσματα και «κόντρες» πάντα κατέληγαν μαζί αγαπημένες. Τρανό παράδειγμα φυσικά οι κοινές τους εμφανίσεις και οι κοινές φωτογραφίες τους, οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη είχαν κάπως, κοινή πορεία. Ήταν μαζί στα θρανία του Εθνικού Θεάτρου, μαζί τελείωσαν τη σχολή, είχαν την ίδια αγάπη από το κοινό και μια λαμπρή καριέρα και, όπως δείχνει η παρακάτω σπάνια φωτογραφία, την ίδια εποχή κυοφόρησαν τα μοναχοπαίδια τους.

Μέσα από το προφίλ του Χρήστου Κωνσταντίνου -δημοσιογράφου και συλλέκτη-
είδε το φως της δημοσιότητας η φωτογραφία με τα δύο αστέρια του ελληνικού κινηματογράφου να ποζάρουν χαμογελαστές στο φακό την περίοδο που περίμεναν να γεννήσουν.

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία εδώ:

SHARE