Σοφία Αλιμπέρτη και Νικόλας Βαρθακούρης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
17|09|2022 10:02
SHARE
ΣΟΦΙΑ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

Σοφία Αλιμπέρτη: Γιόρτασε την ονομαστική της εορτή σε συναυλία του γιου της, Good Job Nicky


H Σοφία Αλιμπέρτη έδωσε το παρόν για ακόμη μια φορά σε συναυλία του γιου της , Good Job Nicky και σαν περήφανη μαμά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τις ερμηνείες του γιου της.

Ο 25χρονος γιος της, Νικόλαος Βαρθακούρης, αναμφισβήτητα έχει πάρει από το ταλέντο των γονιών του ακολουθώντας όμως ένα διαφορετικό μουσικό μονοπάτι, με τεράστια μάλιστα επιτυχία.

Ο καλλιτέχνης, έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια για τη μουσική και τις εμφανίσεις του επί σκηνής ενώ όπως είναι λογικό έχει κάνει περήφανη την οικογένειά του, κάτι που διαπίστωσαν οι θαυμαστές έπειτα από βίντεο στα social media, τόσο της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη, όσο και του αδερφού του, Μιχαήλ.

Η Σοφία Αλιμπέρτη γιόρτασε την ονομαστική εορτή της στη συναυλία του γιου της

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια από τις φανατικότερες θαυμάστριες του Good Job Nicky και η βραδιά ήταν ξεχωριστή για εκείνη.

Αποφάσισε να απολαύσει ανήμερα της ονομαστικής της εορτής τις ερμηνείες του μικρού της γιου ενώ στο πλευρό της ήταν και ο Μιχαήλ, όπως αποκαλύφθηκε από τα Instagram Stories του ίδιου.

Γιόρτασε στο πλευρό των γιων της την ονομαστική της εορτή ενώ αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη συναυλία, σαν περήφανη μαμά που είναι.

Όσο για τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων στο post που έκανε; Όλοι της ευχήθηκαν για την ονομαστική της εορτή, σχολίασαν όμως και με τα πιο θετικά τους σχόλια τον γιο της, Νικόλα.

SHARE