Άλκης Κούρκουλος-Δήμητρα Σταθοπούλου
Άλκης Κούρκουλος-Δήμητρα Σταθοπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΗΡΩΔΕΙΟ

Άλκης Κούρκουλος: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τη σύντροφό του στο Ηρώδειο


Ο Άλκης Κούρκουλος είναι σε σχέση με την τραγουδίστρια Δήμητρα Σταθοπούλου, τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

O γοητευτικός ηθοποιός, Άλκης Κούρκουλος, πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Δήμητρα Σταθοπούλου το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Ο φωτογραφικός φακός του NDP εντόπισε τον ηθοποιό στο Ηρώδειο στη συναυλία «Ιωνία: Πύλη στον χρόνο», όπου συμμετείχε και η τραγουδίστρια αγαπημένη του.

Η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Άκης Δείξιμος και μαζί τους η Δήμητρα Σταθοπούλου και ο Ανδρέας Λάφης ένωσαν τις φωνές τους σε μια υπέροχη βραδιά στο Ηρώδειο, σε ένα πρωτότυπο μουσικό ταξίδι από το 1922 μέχρι σήμερα.

Με αφορμή τη συμπλήρωση το 2022 των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ένα πρωτότυπο, σύγχρονο μουσικό – αφηγηματικό ταξίδι παρουσιάστηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Άλκης Κούρκουλος: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τη σύντροφό του στο Ηρώδειο

Ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος πήγε στη συναυλία «Ιωνία: Πύλη στον χρόνο» που έγινε στο Ηρώδειο καθώς στη σκηνή τραγουδούσε μεταξύ άλλων η σύντροφός του, Δήμητρα Σταθοπούλου.

Άλκης Κούρκουλος-Δήμητρα Σταθοπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency

Μάλιστα, ο ηθοποιός πόζαρε στα παρασκήνια μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου και τη σύντροφό του.

Μελίνα Ασλανίδου-Άλκης Κούρκουλος-Δήμητρα Σταθοπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency

Ο Άλκης Κούρκουλος όλα αυτά τα χρόνια θέλει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως ο ίδιος είχε εξηγήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «δεν έγινα ηθοποιός για να μιλάω για τα προσωπικά μου, ούτε για τους γονείς μου. Θέλω να διαφυλάσσω την προσωπική μου ζωή».

SHARE