Φωτογραφία: Instagram/@vasolaskaraki
Φωτογραφία: Instagram/@vasolaskaraki
30|09|2023 11:43
SHARE
ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ

Τέλος το ξανθό για τη Βάσω Λασκαράκη -Η αλλαγή στα μαλλιά της που ενθουσίασε τους followers


Η Βάσω Λασκαράκη άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και οι followers της ενθουσιάστηκαν!

Η Βάσω Λασκαράκη εντυπωσιάζει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους με τα outfits της και την ιδιαίτερη αίσθηση του στιλ που διέπει κάθε της εμφάνιση.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια είναι μία γυναίκα που αγαπά τη μόδα και χαρίζει συχνά έμπνευση στις θαυμάστριες με τις ευφάνταστες στιλιστικές της επιλογές.

Η Βάσω Λασκαράκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στο προφίλ της στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητα της αλλά και φωτογραφίες από τα looks της.

Πρόσφατα, η Βάσω Λασκαράκη πόζαρε για το Instagram και οι followers της παρατήρησαν ότι άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της.

Η ηθοποιός, λοιπόν, αποφάσισε να αποχωριστεί το ξανθό και έβαψε τα μαλλιά της σε ένα πλούσιο και ζεστό σοκολατί, που κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, το γλυκαίνει και μάλιστα την κάνει να μοιάζει και πιο μικρή. «Τέλειο το χρώμα στα μαλλιά! 25 ετών ξανά!», ήταν ένα από τα σχόλια που δέχθηκε η ηθοποιός.

Οι followers της δεν παρέλειψαν να αφήσουν αμέτρητα likes και σχόλια κάτω από την ανάρτηση της ηθοποιού, όπου της έλεγαν πόσο τους άρεσε το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

Δείτε το νέο χρώμα μαλλιών της Βάσως Λασκαράκη:

Φωτογραφίες: Instagram/ @vasolaskaraki

SHARE