Η 48χρονη Νεκταρία
Η 48χρονη Νεκταρία /Φωτογραφία: Social media
ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ

Άλλη μία γυναικοκτονία συγκλόνισε σήμερα την χώρα -Η 13η από την αρχή του έτους


Άλλη μία γυναικοκτονία συγκλονίζει σήμερα τη χώρα και συγκεκριμένα την τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Ένας 54χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη πρώην σύζυγό του στην Ιεράπετρα.

Το θύμα ήταν η 48χρονη Νεκταρία με καταγωγή από το Ηράκλειο, μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών.

Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος απειλεί να αυτοκτονήσει, καθώς βρίσκεται σε απόκρημνο σημείο στην περιοχή του Περιστερά, έξω από την Ιεράπετρα, λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας.

Πώς έγινε το έγκλημα

Το τραγικό περιστατικό φαίνεται πως έγινε στο εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου διέμενε προσωρινά η γυναίκα. Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε βίαια ρίχνοντας την κάτω με μια μοτοσικλέτα όπου επέβαινε και στη συνέχεια τις κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές, σκοτώνοντάς την.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο 54χρονος εμβόλισε με την μηχανή του την άτυχη γυναίκα όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο της για να βρει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, που πρόσφατα έπιασε δουλειά.

Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Η ιδιοκτήτρια εντόπισε την 48χρονη νεκρή στις σκάλες κοντά στην πισίνα, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο.

«Είχαμε προηγούμενα», είπε ο δράστης στην ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων. Στη συνέχεια, ο 54χρονος, επιχείρησε να διαφύγει με τη μηχανή του, όμως δεν έπαιρνε μπροστά και έφυγε πεζός προς τον γκρεμό, από όπου απειλεί να αυτοκτονήσει.

Δολοφονία στην Ιεράπετρα

Εικόνα από τον τόπο του εγκλήματος κατά τη διάρκεια της προσπάθειας σύλληψης του δράστη

Posted by Ράδιο Λασίθι 92,3 on Thursday, October 28, 2021

Τραγική φιγούρα ο γιος της 48χρονης, που έφτασε στο σημείο πριν την αστυνομία και είδε νεκρή τη μητέρα του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο γυναικοκτόνος είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την πρώην γυναίκα του, προαναγγέλλοντας έτσι τη δολοφονία της.

Είναι η 13η γυναικοκτονία που συγκλονίζει την Ελλάδα από την αρχή του έτους. Μετά τις συνταρακτικές υποθέσεις της Κάρολαιν, της Γαρυφαλλιάς, της Δώρας και τόσο άλλων γυναικών δολοφονημένων από τους συζύγους ή συντρόφους τους, πρώην ή νυν, άλλο ένα όνομα προστέθηκε στη μακριά, αυτή μαύρη λίστα.

SHARE