Καλομοίρα
Καλομοίρα/Φωτογραφία: Ιnstagram
ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

Η νέα φωτογραφία της Καλομοίρας που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media


Το νέο τραγούδι της Καλομοίρας μόλις κυκλοφόρησε στο Spotify και η ίδια το ανακοίνωσε στο Instagram με μια φωτογραφία της.

Το τραγούδι «Rolling» είναι ένα από τα τρία υποψήφια τραγούδια τα οποία είχε έτοιμα η Καλομοίρα για να τα καταθέσει στην ΕΡΤ για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Δημιουργοί του «Rolling» είναι οι Mohombi, Louka Loules και Ari Büllent. Το τραγούδι της κυκλοφορεί από την Heaven Music.

Ωστόσο η νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η Καλομοίρα σήμερα στο Instagram απέσπασε πολλά αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της. «Ποια είναι αυτή;» σημείωσε μια follower, «Μα γιατί οι όμορφες κοπέλες δεν αφήνουν την αληθινή ομορφιά τους να ωριμάζει και εμπιστεύονται τα νυστέρια και τα ενέσιμα;» έγραψε μια άλλη. «Γιατί να φουσκώσεις τόσο πολύ τα χείλη σου; Φαίνεται τόσο ξένο στο πρόσωπό σου, σαν να μην είσαι εσύ πλέον» έγραψε κάποιος άλλος.

Καλομοίρα: Η νέα της φωτογραφία στο Instagram κάνει σχεδόν όλους να λένε πως έχει γίνει αγνώριστη

Πληθώρα αρνητικών σχολίων συγκέντρωσε νέα ανάρτηση της Καλομοίρας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την τραγουδίστρια να ανακοινώνει με χαρά ότι το καινούργιο της τραγούδι «Rolling» είναι διαθέσιμο στο Spotify.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια δέχεται αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της.  

Το «Rolling» κυκλοφόρησε σήμερα, 1η Μαρτίου, αποκλειστικά στο Spotify και η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη. Ωστόσο, τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media είναι δεκάδες, με την συντριπτική πλειοψηφία να μιλά για την «παραμόρφωση» του προσώπου της Καλομoίρας.

SHARE