Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
06|12|2022 13:16
SHARE
ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ

Η Αμάλ Κλούνεϊ με κατακόκκινο φόρεμα Valentino ήταν η επιτομή της κλασικής φινέτσας


Η Αμάλ Κλόυνεϊ έκανε μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση, με όλους να υποκλίνονται στο ασυναγώνιστο γούστο και τη γοητεία της.

H Αμάλ Κλούνεϊ εκτός από μια άκρως πετυχημένη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι και μια γυναίκα με απαράμιλλο στιλ.

Λόγω επαγγέλματος, την γκαρνταρόμπα της απαρτίζουν κομψά ταγιέρ, παντελόνια σε tailored ή wide γραμμή, τα οποία δημιουργούν ιδανικά office look, υπάρχουν όμως και εκείνες οι φορές που η ίδια αγκαλιάζει την girly πλευρά της, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της με κομψά φορέματα.

Η Αμάλ Κλούνεϊ με κατακόκκινο φόρεμα Valentino ήταν η επιτομή της κλασικής φινέτσας

Αφορμή της πρόσφατης εντυπωσιακής εμφάνισής της, η 45η ετήσια εκδήλωση Kennedy Center Honors, όπου και ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ τιμήθηκε για τη συμβολή του στην αμερικανική κουλτούρα.

Για την ειδική περίσταση, τόσο ο Τζορτζ Κλούνεϊ, όσο και η Αμάλ Κλούνεϊ εμφανίστηκαν στον Λευκό Οίκο, εντυπωσιακοί και λαμπεροί.

Φωτογραφία: AP Images

Η Αμάλ Κλούνεϊ φωτογραφήθηκε με δύο φορέματα του οίκου Valentino, ένα λαμπερό με κεντημένες λεπτομέρειες Valentino Haute Couture φόρεμα και μια κομψή κόκκινη τουαλέτα, ενώ ο ηθοποιός επέλεξε ένα κλασικό σμόκι.

Φωτογραφία: AP Images

Το κατακόκκινο φόρεμα από τον οίκο Valentino, το οποίο της έδινε άφθονα glam vibes σε συνδυασμό με μια μοναδική κλασική φινέτσα, εντυπωσίασε όσους το αντίκρισαν, με το διαδικτυακό κοινό να τονίζει πόσο αριστοκρατική γυναίκα είναι.

Η Αμάλ Κλούνει ολοκλήρωσε το look της με την κόκκινη τουαλέτα με ένα ζευγάρι ασημένια σκουλαρίκια και ένα clutch σε κόκκινη απόχρωση και με χρυσή λεπτομέρεια.

Όσον αφορά τα μαλλιά της, έμεινε πιστή στα κυματιστά μαλλιά, ένα χτένισμα το οποίο την κολακεύει και επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Φωτογραφία: AP Images
SHARE