ζώδια προβλέψεις
Φωτογραφία: Vika Strawberrika/ Unsplash
20|07|2023 15:43
SHARE
ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομη Αφροδίτη από 23 Ιουλίου -Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο


Ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, η Αφροδίτη, βρίσκεται στον Λέοντα από τις 5 Ιουνίου, προτρέποντας όλους να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας. Ωστόσο από τις 23 Ιουλίου ξεκινά η ανάδρομη πορεία της.

Για πρώτη φορά από το 2021, η Αφροδίτη θα ξανακάνει τα βήματά της στον ουρανό, φέρνοντας μπροστά κάποιες σημαντικές αλλαγές όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς. Η ανάδρομη Αφροδίτη 2023 δεν θα επηρεάσει μόνο τα ζώδια στην αναζήτησή τους να βρουν την ειρήνη στις σχέσεις του με τους άλλους, αλλά θα αναθεωρήσει και τους τρόπους με τους οποίους δείχνουν την αγάπη τους.

Πιο συγκεκριμένα, στις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα παραμείνει ανάδρομη στην 28η μοίρα του Λέοντα μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των 40 ημερών, κάθε ζώδιο θα επανεξετάσει τη σχέση του με τα πράγματα που του προσφέρουν ευχαρίστηση και ικανοποίηση. Πώς καλλιεργείτε την ικανοποίηση στη ζωή σας και πώς μπορεί ενδεχομένως να βελτιωθεί; Και στις συντροφικές σχέσεις πολλοί άνθρωποι θα παρατηρήσουν αλλαγές, ενώ αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί επίσης να επηρεάσει τις καταναλωτικές συνήθειες ή ακόμα και να αλλάξει τη σχέση με την ομορφιά, τη μόδα και την καλλιτεχνία. Τέσσερα όμως ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο. Ο λόγος για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Πώς επηρεάζονται τα 4 ζώδια από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα

Ταύροι (19 Απριλίου - 21 Μαΐου)

Αυτόν το μήνα, ο κυβερνήτης του χάρτη σας, η Αφροδίτη, θα σταθμεύσει ανάδρομα, σηματοδοτώντας μια περίοδο αναθεώρησης όχι μόνο για εσάς, αλλά και για το σπίτι και την οικογένειά σας. Συνήθως δεν είστε οπαδός των μεγάλων εκδηλώσεων αγάπης ή των υπερβολών, αλλά από τώρα και μέχρι τον Οκτώβριο, θα αναθεωρήσετε τους τρόπους με τους οποίους εκφράζεστε πίσω από κλειστές πόρτες και με συγγενείς ή συγκάτοικους. Αυτό μπορεί να συμπέσει με την αναδιαμόρφωση του χώρου που ζείτε ή με μια αλλαγή στη δυναμική με ένα μέλος της οικογένειας. Όπως και να 'χει, είναι σημαντικό να υπερασπιστείτε τον εαυτό ας τώρα, ακόμα κι αν αυτό γίνεται ιδιωτικά, Ταύροι.

Λέοντες (22 Ιουλίου - 21 Αυγούστου)

Ετοιμαστείτε, γιατί αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές διελεύσεις της χρονιάς για εσάς, Λέοντες. Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται ανάδρομη στο ζώδιό σου, θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας και τον τρόπο με τον οποίο σας αντιλαμβάνεται ο έξω κόσμος. Πάντα ήσασταν κάποιος που νοιαζόταν για την εμφάνιση, αλλά από τώρα μέχρι τον Σεπτέμβριο, θα επανεξετάσετε σοβαρά τον τρόπο με τον οποίο καταλαμβάνετε τον χώρο. Είναι σημαντικό να εστιάσετε την προσοχή σας στον εαυτό σας τώρα, Λέοντες, και όχι στην έγκριση (ή την έλλειψή της) από τους άλλους. Οι άνθρωποι που είναι γραφτό να βρίσκονται στη ζωή σας θα σας αγαπούν πάντα και δεν θα απαιτούν ποτέ να χαμηλώσετε το φως σας.

Σκορπιοί (21 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, θα κάνετε κάποιες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεστε δημόσια και επαγγελματικά. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, αυτό μπορεί να σημαίνει ένα προσωπικό rebranding ή μια στιγμή που θα πρέπει να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε και χτίζετε σχέσεις με το κοινό σας. Η φήμη σας θα μπορούσε επίσης να υποστεί κάποιες προσαρμογές τώρα, γι' αυτό προσέξτε τι επιλέγετε να μοιραστείτε με τους υπόλοιπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έχετε την τάση να είστε αρκετά κλειστοί άνθρωποι, και αυτή η ανάδρομη πορεία φέρνει πολύ περισσότερη προσοχή στο δρόμο σας από ό,τι έχετε συνηθίσει.

Υδροχόοι (20 Ιανουαρίου - 20 Φεβρουαρίου)

Στις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα σταθμεύσει ανάδρομα στον έβδομο οίκο σας, αναθεωρώντας τον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε με τους άλλους, ιδιαίτερα στις ερωτικές σας υποθέσεις. Αν και συνήθως δεν σας αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής, τώρα θα απαιτείτε περισσότερη εκτίμηση και αναγνώριση από τους ανθρώπους στη ζωή σας, και δικαίως. Απλά να είστε προσεκτικοί στο να μην επιδίδεστε σε εγωιστικές επιδιώξεις για να τραβήξετε την προσοχή του συντρόφου σας τώρα. Θα μπορούσε ενδεχομένως να γυρίσουν μπούμερανγκ.

SHARE