Ζώδια εβδομάδας
Φωτογραφία: Steve Harvey/ Unsplash
01|04|2024 13:10
SHARE
ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 25 Απριλίου -Αυτά είναι τα 4 ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο


Ο Ερμής μπορεί να είναι ο πλανήτης της γνώσης, της λογικής και της επικοινωνίας, αλλά υπάρχει και μια άλλη πλευρά αυτού του πλανήτη όταν κινείται ανάδρομα.

Ο πρώτος ανάδρομος Ερμής της χρονιάς σταθμεύει στην 27η μοίρα του Κριού την 1η Απριλίου στις 6:14 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Μόλις ξεκινήσει, θα διαπιστώσετε καθυστερήσεις, αμήχανες συναντήσεις, προβλήματα στην επικοινωνία και στην τεχνολογία, αλλά και μια γενική έλλειψη αποτελεσματικότητας σε κάθε πτυχή της ζωής σας.

Μπορεί ακόμη και να νιώθετε ότι δυσκολεύεστε να προχωρήσετε τα πράγματα, καθώς ο ανάδρομος Ερμής έχει την τάση να σας τραβάει πίσω στο παρελθόν και να αναβιώνει ζητήματα που ελπίζατε ότι αφήσατε πίσω. Επειδή ο Κριός είναι ζώδιο του πάθους, της ορμής, της μάχης, της έντασης και της παρορμητικότητας, αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί κυριολεκτικά να μοιάζει «με χαστούκι στο πρόσωπο». Θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε μάχες εξουσίας με τους προϊσταμένους σας, τον γονιό σας ή οποιονδήποτε θεωρείτε πρόσωπο εξουσίας. Μπορεί ακόμη και να αναδείξει ζητήματα εγωισμού και ταυτότητας, αναγκάζοντάς σας να επανεξετάσετε ποιος είστε και πώς διεκδικείτε τα θέλω σας.

Αυτή η ανάδρομη πορεία είναι ακόμη πιο επώδυνη από ό,τι συνήθως, επειδή πραγματοποιείται μέσα στην καρδιά των εκλείψεων. Μόλις έγινε μια σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου, και ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά πριν από μια ολική ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 8 Απριλίου. Αυτό καθιστά τον Απρίλιο τον πιο χαοτικό μήνα του 2024, καθώς γίνεται ένα διπλό χτύπημα δύσκολης ενέργειας. Η εποχή των εκλείψεων φέρνει πάντα τεράστιες αλλαγές, αλλά ο ανάδρομος Ερμής μας αναγκάζει να λύσουμε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Χείρωνας -ο πληγωμένος θεραπευτής- κινείται επίσης στον Κριό, εφιστώντας την προσοχή μας σε πληγές που αφορούν την αυτοέκφραση, την αποφασιστικότητα και τη συνολική μας ταυτότητα.

Shutterstock

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή

Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει στις 25 Απριλίου στις 8:54 μ.μ. ώρα Ελλάδας, έχοντας φέρει τα πάνω κάτω σε 4 ζώδια.

Κριός

Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε όλες τις ζαλιστικές και συγκεχυμένες επιπτώσεις αυτής της ανάδρομης πορείας περισσότερο από τον καθένα, επειδή ξεκινά κυριολεκτικά από το ζώδιό σας. Λαμβάνοντας χώρα στον πρώτο οίκο, οι αναποδιές, οι ενοχλήσεις και τα μπερδέματα για τα οποία είναι γνωστός ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να μην σκέφτεστε υπερβολικά ποιος είστε και τι αντιπροσωπεύετε, καθώς οι πολλές ερωτήσεις θα οδηγήσουν μόνο σε λιγότερες απαντήσεις. Αντ' αυτού, προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα.

Επειδή αυτή η ανάδρομη πορεία πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της περιόδου των εκλείψεων, πλησιάζετε επίσης σε σημαντικές αλλαγές που επηρεάζουν το μέλλον σας μακροπρόθεσμα. Μια ολική ηλιακή έκλειψη ανατέλλει στον Κριό στις 8 Απριλίου, φέρνοντας μια σύγκλιση ζητημάτων από το παρελθόν σας και υποσχέσεων από το μέλλον σας. Παίρνετε μέτρα για μόνιμες και δραστικές αλλαγές, ενώ κάνετε και ένα «ταμείο» για το τι μένει και τι φεύγει.

Δίδυμος

Επειδή ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας, αυτή η ανάδρομη πορεία έχει πάντα σημαντικό αντίκτυπο σε εσάς. Μπορεί να προκαλέσει βαθιές ευαισθησίες, ειδικά όταν πρόκειται για τις σχέσεις σας με τους άλλους, για το πόσο ενδιαφέρουσα είναι η κοινωνική σας ζωή και για το αν είστε πραγματικά στο δρόμο για την επίτευξη των ονείρων σας. Μπορεί να νιώθετε σύγχυση σχετικά με την κοινωνική σας θέση και να μην είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να επηρεάζετε τους άλλους, με αποτέλεσμα να προσπαθείτε περισσότερο για να δημιουργήσετε μια σύνδεση. Μπορεί επίσης να επανασυνδεθείτε με όμορφους ανθρώπους από το παρελθόν σας.

Παρθένος

Πάντα νιώθεις έντονα τον ανάδρομο Ερμή, Παρθένε. Εξάλλου, ο Ερμής τυχαίνει να είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, πράγμα που σημαίνει ότι ό,τι συμβαίνει στον Ερμή, συμβαίνει και σε σένα. Αυτή τη φορά, ο Ερμής θα φέρει μια σκοτεινή και κυκλοθυμική χροιά, καθώς ξεκινάει στον όγδοο οίκο σας των συναισθηματικών και οικονομικών επενδύσεων, προκαλώντας σας να επανεξετάσετε σκοτεινά και ταμπού θέματα, καθώς τακτοποιείτε χρέη από το παρελθόν. Μπορεί ακόμη και να επιστρέψετε σε ανολοκλήρωτες υποχρεώσεις και να επανεξετάσετε τι είστε διατεθειμένοι να ανταλλάξετε για χάρη αυτών που θέλετε.

Ζυγός

Μη γελιέστε - ο Απρίλιος θα είναι ένας από τους πιο συγκλονιστικούς μήνες του 2024 για εσάς, Ζυγοί. Μόλις βγήκατε από μια σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25 Μαρτίου, η οποία σας εξάντλησε το μεδούλι. Βρίσκεστε στη μέση μιας βαθιάς εσωτερικής μεταμόρφωσης του εαυτού σας, και καθώς ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά στον έβδομο οίκο σας, τον οίκο των συνεργασιών, την 1η Απριλίου, θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε ακόμη πιο προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο μετατοπίζεται η ταυτότητά σας ανάλογα με τις συμμαχίες που συνάπτετε με τους άλλους. Καθώς πραγματοποιείται αυτή η ανάδρομη πορεία, μπορεί να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις και εγωισμούς σε υπάρχουσες σχέσεις. Μπορεί ακόμη και να επανασυνδεθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν με τους οποίους έχετε ακόμη εκκρεμότητες.

SHARE