Χιου Τζάκμαν – Ντέμπορα Λι Φέρνες
Χιου Τζάκμαν – Ντέμπορα Λι Φέρνες/Φωτογραφία: AP images
ΝΤΕΜΠΟΡΑ ΛΙ ΦΕΡΝΙΣ

Ανανεωμένη η πρώην σύζυγος του Χιου Τζάκμαν -Η εμφάνιση μετά τον χωρισμό και οι φήμες για νέο ειδύλλιο


Είναι γνωστό πια πως ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες χώρισαν μετά από 27 χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι είχε κάνει μια κοινή δήλωση για τον χωρισμό του ξεκαθαρίζοντας πως κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να κάνει περαιτέρω δηλώσεις: «Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι, σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη. Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση».

Θυμίζουμε ότι ο Χιου Τζάκμαν παντρεύτηκε το 1996 την κατά 13 χρόνια μεγαλύτερη αγαπημένη του, ηθοποιό και παραγωγό, Ντέμπορα Λι Φέρνες. Η περίπτωσή τους ήταν η τρανή απόδειξη του ρητού «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά».

Ανανεωμένη η πρώην σύζυγος του Χιου Τζάκμαν -Η εμφάνιση μετά τον χωρισμό και οι φήμες για νέο ειδύλλιο

Πρόσφατα η πρώην σύζυγος του Χιου Τζάκμαν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Force of Nature: The Dry 2» που πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας. H Ντέμπορα Λι Φέρνες πόζαρε δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της, Έρικ Μπάνα και έδειχνε πολύ ανανεωμένη.

Φωτογραφία: Getty/Ideal images

Η υπόθεση της ταινίας: Πέντε γυναίκες συμμετέχουν σε ένα καταφύγιο πεζοπορίας αλλά μόνο τέσσερις βγαίνουν από την άλλη πλευρά. Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες Aaron Falk και Carmen Cooper κατευθύνονται στα βουνά ελπίζοντας να βρουν την αγνοουμένη ακόμη ζωντανή.

H 68χρονη Ντέμπορα Λι Φέρνες εμφανίστηκε στην Αυστραλία με ένα μαύρο φόρεμα και νέο hair look. Η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους και όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail υπάρχουν φήμες πως η πρώην σύζυγος του Χιου Τζάκμαν έχει έρθει πολύ κοντά με τον 55χρονο ηθοποιό Έρικ Μπάνα, τον οποίο πολλοί θυμούνται από τον ρόλο του Έκτορα στην «Τροία».

Η Ντέμπορα βρήκε τον Έρικ «γοητευτικό και με χιούμορ», ενώ ο ηθοποιός εντυπωσιάστηκε από το υποκριτικό της ταλέντο, ανέφερε μια πηγή στην Daily Mail. Η παρουσία του Έρικ είναι μια τεράστια παρηγοριά για εκείνη, συμπλήρωσε η ίδια πηγή.

Φωτογραφία: Getty/Ideal images
SHARE