Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά/ Φωτογραφία: Instagram/ @vickykaya_
24|04|2024 12:24
SHARE
ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

«Καλό ταξίδι μπαμπά μου»: Η συγκινητική ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για τον θάνατο του πατέρα της


Μια συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της έκανε η Βίκυ Καγιά στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η Βίκυ Καγιά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ανακοίνωσε ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή. Η ίδια έχει ιδιαίτερη σχέση με τους followers της και συχνά μοιράζεται στιγμές από τη ζωή της, οπότε θέλησε να μοιραστεί τη δύσκολη αυτή στιγμή της στιγμής της μέσα από μια φωτογραφία στο προφίλ της.

Στη throwback φωτογραφία βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά σε νεαρή ηλικία, να αγκαλιάζει τρυφερά τον πατέρα της, στον οποία φαίνεται να είχε μεγάλη αδυναμία.

«Καλό ταξίδι μπαμπά μου.Σ’αγαπώ.» έγραψε η Βίκυ Καγιά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Στα σχόλια οι followers της Βίκυς Καγιά έσπευσαν να της αφήσουν τα συλλυπητήριά τους, θέλοντας έτσι με τον τρόπο τους να τη στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, η μητέρα της Βίκυς Καγιά είχε τονίσει ότι, ενώ η ίδια δεν συμφωνούσε όταν η κόρη της ανακοίνωσε στους γονείς της ότι ήθελα να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ο πατέρας της ήταν σύμφωνος: «Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήμουν η κακιά της υπόθεσης. Δεν ήθελα, δεν την άφηνα να πάει. Ο μπαμπάς της επέμενε, μου έλεγε «άστη, δεν πειράζει, αφού είναι τόσο καλή στο σχολείο ας της κάνουμε το χατίρι». Η Βίκυ έλεγε πως ήμουν λίγο σκληρή. Εγώ θεωρώ πως ήμουν μια κανονική μαμά. Ίσως λίγο παλαιάς σχολής, αλλά τι να γίνει ; Έτσι είχα μεγαλώσει. Ήθελα το παιδί μου να ακολουθήσει ακαδημαϊκές σπουδές. Αλλά εκείνη επέμενε. Και στο τέλος, πέρασε το δικό της» είπε συγκεκριμένα.

Δείτε την ανάρτηση της Βίκυς Καγιά:

SHARE