Ο Ρικάρντο Πιμεντέλ με δυο σκυλιά
Ο Ρικάρντο Πιμεντέλ τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ζώα/Φωτογραφία: Santuario Tierra de Animales/instagram
ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

Έβαλε στο σπίτι του 300 σκυλιά για να τα σώσει από τυφώνα και το διαδίκτυο υποκλίνεται στην μεγαλοψυχία του


Εκτεταμένες καταστροφές μετρά το Μεξικό μετά το πέρασμα του τυφώνα Δέλτα.

Ενας άνδρας, ο Ρικάρντο Πιμεντέλ, ο οποίος έχει ιδρύσει το καταφύγιο ζώων «Tierra de Animales» όπου και εργάζεται, αποφάσισε χωρίς δεύτερη σκέψη να προσφέρει το σπίτι του ως καταφύγιο για 300 περίπου σκυλιά.

Στις αρχές του Οκτωβρίου ο τυφώνας Δέλτα θα προσέγγιζε το τουριστικό θέρετρο Κανκούν στο Μεξικό και ο Ρικάρντο Πιμεντέλ δεν είχε άλλη επιλογή από το να φιλοξενήσει στο σπίτι του 300 σκυλιά για να τα προστατέψει.

«Αυτά τα 300 ζώα που πήρα στο σπίτι μου είναι μερικά από αυτά που ζουν ήδη στο Tierra de Animales. Απλώς δεν έχουμε αρκετά προστατευτικά καταφύγια για όλα, οπότε για να τα κρατήσουμε ασφαλή, αποφασίσαμε να τα πάρω σπίτι μου», δήλωσε ο Ρικάρντο. 

Οι φωτογραφίες των 300 σκυλιών στο σπίτι του Ρικάρντο που δημοσιεύτηκαν στα social media κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και ο άνδρας αυτός δέχεται τα συγχαρητήρια απ΄ όσους συγκινήθηκαν με την πράξη του αυτή να τα φιλοξενήσει στο σπίτι του. Πολλοί τον αποκάλεσαν «ήρωα», ενώ άλλοι προσέφεραν χρήματα στο καταφύγιο ζώων που έχει ιδρύσει.

Εδώ και 9 χρόνια, ο Ρικάρντο Πιμεντέλ έχει φροντίσει πάνω 500 ζώα στο καταφύγιο Tierra de Animales που έχει ιδρύσει και η αγάπη του για τα ζώα είναι απεριόριστη. Ο άνδρας φοβόταν για την καταστροφική δύναμη του τυφώνα και φιλοξένησε στο σπίτι του εκτός από 300 σκυλιά, γάτες, λαγουδάκια, πτηνά και σκαντζόχοιρους.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο:

chinopimentel/instagram


chinopimentel/instagram


chinopimentel/instagram
SHARE