κύριος κρατά σύνθημα
«Ευχαριστώ που σώσατε τη ζωή της γυναίκας μου»/ Φωτογραφία:
30|03|2020 16:00
SHARE
VIRAL PHOTO

Άνδρας ευχαριστεί γιατρούς και νοσηλευτές που έσωσαν τη ζωή της γυναίκας του -Η φωτογραφία του έγινε viral


Με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε ένα άνδρας τους γιατρούς και τους νοσοκόμους που έσωσαν τη ζωή της συζύγου του. Η φωτογραφία του έγινε viral.

Μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου συγκινεί και υπογραμμίζει για ακόμα μια φορά το σπουδαίο έργο των γιατρών και των νοσηλευτών, των ηρώων της πανδημίας του κορωνοϊού, που φροντίζουν και βοηθούν τους χιλιάδες ασθενείς που έχουν νοσηλευτεί και διασωληνωθεί.

Σε νοσοκομείο των ΗΠΑ ένας άνδρας αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τους ανθρώπους που βοήθησαν τη σύζυγό του που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να επιστρέψει μαζί του σπίτι. Ο ίδιος στάθηκε έξω από την πτέρυγα του νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε η σύζυγός του κρατώντας ένα χαρτόνι, στο οποίο ήταν γραμμένη η πρόταση «Σας ευχαριστώ πολύ όλους στα επείγοντα που σώσατε τη ζωή της γυναίκας μου. Σας αγαπώ όλους».

Τον κύριο, το όνομα του οποίου δεν είναι γνωστό, απαθανάτισε η νοσηλεύτρια Allison Swendsen, η οποία εργάζεται Morristown Medical Center, και ανέβασε τη φωτογραφία στο προφίλ της στο Facebook. Το ποστ έγινε viral μέσα σε λίγες μέρες και η ανάρτησή της κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

In triage the other day, I heard a knock on the window... this was what I saw- this man knew he couldn’t come in but...

Posted by Allison Bachmann on Wednesday, March 25, 2020

«Τις προάλλες άκουσα ένα χτύπημα στο παράθυρο… Και είδα αυτό -αυτός ο άνδρας ήξερε ότι δεν μπορούσε να μπει μέσα αλλά ήθελε να δείξει την ευγνωμοσύνη του. Τον ρώτησα αν μπορούσα να τον βγάλω μια φωτογραφία και έγνεψε καταφατικά, δάκρυα κυλούσαν από τα μάγουλά του. Έβγαλα το κεφάλι μου από την πόρτα και τον ρώτησα τι κάνει η σύζυγός του “τέλεια, σήμερα επιστρέφει στο σπίτι, είστε όλοι καταπληκτικοί”. Δεν τον ξέρω και δεν ξέρω τη γυναίκα του, αλλά στα 13 χρόνια μου σαν νοσοκόμα, συνειδητοποίησα ότι αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε αυτό που κάνουμε. Καμιά φορά είναι πολύ δύσκολο, αλλά προσφέρουμε σπουδαίο έργο. Αγαπώ την ομάδα μου» διαβάζουμε στη λεζάντα της viral φωτογραφίας.

SHARE