ζεϊμπέκικο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Φωτογραφία: Instagram/tsalikisgiorgos
ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ

Άνδρας σε αμαξίδιο χορεύει το πιο ωραίο ζεϊμπέκικο σε γάμο και όλοι τον χειροκροτούν


Ένα πολύ συγκινητικό βίντεο μοιράστηκε στο Instagram του ο Γιώργος Τσαλίκης πριν λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε το Σαββατοκύριακο σε γάμο όπου και τραγούδησε για το νεόνυμφο ζευγάρι.

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού του, ένας από τους καλεσμένους και φίλος του ζευγαριού χόρεψε ζεϊμπέκικο. Ο Στράτος μπορεί να βρίσκεται σε αμαξίδιο, αυτό δεν τον εμπόδισε όμως να χορέψει ένα μάγκικο ζεϊμπέκικο με ψυχή.

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Τσαλίκης στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Στράτος είναι αστυνομικός που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη.

Και μπορεί ο χορός στα γλέντια και τους γάμους να έχει απαγορευτεί λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, αυτός ο χορός όμως ήταν διαφορετικός.

«Απαγορεύεται ο χορός! Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος. Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικός που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε.. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί.. Μπορεί όμως η ψυχή του.. Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο. Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζεϊμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά! Στράτο, σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!» έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η δύναμη ψυχής του Στράτου αποτυπώνεται στο βίντεο όπου χορεύει ζεϊμπέκικο με όλη του την καρδιά ενώ όλοι οι καλεσμένοι του χτυπάνε παλαμάκια. Πίνει το ποτό του και συνεχίζει να χορεύει κάνοντας όλες τις φιγούρες του χορού.

SHARE